• -12%
bio-product
search

Βιολογική Λοσιόν Καθαρισμού Προσώπου Pure Beauty 125 ml Vegan, Lavera

14092
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Λοσιόν Προσώπου Pure Beauty της Lavera που καθαρίζει και τονώνει σε βάθος αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή.

8,71 €
9,90 €
με ΦΠΑ

Ανακαλύψτε το μυστικό της Lavera για φυσικά καθαρό δέρμα:Η προσεκτικά ισορροπημένη φυσική φόρμουλα με βιολογική μέντα και φυσικό σαλικυλικό οξύ καθαρίζει απαλά και ενυδατώνει το δέρμα σας.Η φόρμουλα καθαρισμού , είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικτές και με ατέλειες επιδερμίδες.• Καθαρίζει σε βάθος και τονώνει.• Υψηλή συμβατότητα • Αφήνει την επιδερμίδα καθαρήΗ υπέροχη αίσθηση της 100% πιστοποιημένης φυσικής προσωπικής φροντίδας – χωρίς συμβιβασμούς.
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι


Συστατικά: Νερό (Aqua), Alcohol* denat., Γλυκερίνη, Προπανοδιόλη, Σαλικυλικό Οξύ, Mentha Piperita (Μέντα) Leaf Water*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Melissa Officinalis Leaf Water*, Levulinic Acid, Caprylyl/Capryl Sodium Υδροξείδιο, Λεβουλινικό νάτριο, Γλυκυρριζικό Δικάλιο, Άρωμα (Parfum)**, Linalool**, Limonene**, Benzyl Salicylate**, Citronellol**


* Συστατικά από πιστοποιημένη βιολογική γεωργία
**φυσικά αιθέρια έλαια

Οδηγίες χρήσης
Χρησιμοποιήστε πρωί και βράδυ. Αφού καθαρίσετε το δέρμα σας, εφαρμόστε σε ένα βαμβάκι και σκουπίστε απαλά το πρόσωπο και το λαιμό σας. Μην εφαρμόζετε στο στόμα ή στην περιοχή των ματιών.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie