bio-product
search

Βιολογικό Μίσο σόγιας (Hatcho Miso) 345ml ONE Project

15305
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η πάστα Μίσο Σόγιας ή Hatcho Miso, έχει πολύ σκούρο χρώμα σαν της σοκολάτας, πιο σκληρή υφή και δυνατή γεύση (στυφή), ενώ δεν είναι τόσο γλυκό όσο οι Μίσο Κριθαριού και Μίσο Ρυζιού .

9,35 €
με ΦΠΑ

Έχει πιο έντονη την γεύση Umami, που χαρακτηρίζει τα τρόφιμα της Άπω Ανατολής. Λόγω της απουσία κάποιου δημητριακού, η ζύμωση με τον μύκητα Koji (aspergillus oryzae) γίνεται απ’ ευθείας με τα φασόλια σόγιας, τα οποία μετά αναμειγνύονται με αλάτι και πολτοποιούνται.

Τοποθετείται σε μεγάλους κάδους (βαρέλια) από κέδρο, όπου αφήνεται να ζυμωθεί επί μακρόν για 2-3 χρόνια. Το αποτέλεσμα είναι μία πάστα Μίσο, ιδιαίτερα πλούσια σε πρωτεΐνες, προβιοτικούς μικροοργανισμούς, ένζυμα και λακτοβακτήρια, λόγω της μακρόχρονης φυσικής ζύμωσης.

Μία πολύ δυναμωτική Μίσο, που παραδοσιακά στην Ιαπωνία, προσφερόταν σε σούπα Μίσο, σε άνδρες που εργάζονταν σκληρά και χειρωνακτικά για να τους δίνει ενέργεια.

Το φυσικό Μίσο Σόγιας ONE Project, παράγεται με παραδοσιακές μεθόδους, που ακολουθούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές για τη διασφάλιση της υγιεινής των τροφίμων.

Ενισχύει το πεπτικό και το ανοσοποιητικό σύστημα χάρη στον πλούτο της σε φυσικά προβιοτικά, ένζυμα & λακτοβάκιλλους κι αποτελεί ένα αποτοξινωτικό και ενδυναμωτικό προϊόν.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Bio
Ναι

Σόγια*, νερό , θαλασσινό αλάτι, καβουρδισμένο κρίθινο αλεύρι*, καλλιέργεια Koji (Aspergillus Oryzae)
* προϊόν βιολογικής καλλιέργειας

Συνιστάται να προστίθεται στο τέλος του μαγειρέματος και να μην βράζει, αλλά να σιγομαγειρεύεται για 2-3 λεπτά, προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι πολύτιμοι μικροοργανισμοί που περιέχει.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie