greek-product bio-product
Καύκαλο Κατοχικό 330γρ Βιολογικό Γιούχτας
search
  • Καύκαλο Κατοχικό 330γρ Βιολογικό Γιούχτας

Βιολογικό Καύκαλο Κατοχικό Bio 330γρ., Ελληνικό, Γιούχτας

6898
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά 100% βιολογικών χειροποίητων παξιμάδιων καύκαλο Βιοφρέσκο, με χαρούπι και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο σε καταπληκτική τιμή από το αρτοπωλείο του Greenhousebio.gr. Αυτά τα νόστιμα παξιμάδια παρασκευάζονται σύμφωνα με την παραδοσιακή κρητική συνταγή από τα καλύτερα συστατικά βιολογικής γεωργίας και είναι πλούσια σε ωφέλιμα στοιχεία όπως και η κρητική διατροφή.

3,50 €
με ΦΠΑ

Γιούχτας: Βουνό που βρίσκεται στα δυτικά των Αχαρνών έξω από το Ηράκλειο. Έχει υψόμετρο 811 μέτρα και η συνολική του έκταση είναι 4000 μέτρα.

Αν δούμε το βουνό από μια συγκεκριμένη οπτική γωνία, έχει τα χαρακτηριστικά ανθρώπινου προσώπου ανάσκελα.

Σύμφωνα με την παράδοση ο Γιούχτας είναι ένα από τα βουνά στα οποία φέρεται να θάφτηκε ο Δίας, που ξάπλωσε ανάμεσα στα κρητικά βουνά τα οποία τον γέννησαν ανάμεσα στο Δικταίο άντρο και στο Ιδαίον άντρο που είναι χώροι που διεκδικούν την γέννηση του.

Από την Μινωική εποχή ακόμη το βουνό έπαιζε σημαντικό ρόλο στην ναυσιπλοΐα καθώς είναι το πρώτο βουνό που φαινόταν για όσους ερχόταν στην Κνωσσό.

Σήμερα τα παξιμάδια Γιούχτας παρασκευάζονται βάσει σπιτικών συνταγών που στο πέρασμα του χρόνου μεταδόθηκαν από γενιά σε γενιά και τις εκμυστηρεύτηκαν παλιές νοικοκυρές των Αχαρνών.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Όχι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Κρίθινο αλεύρι βιολογικής γεωργίας, αλεύρι 70% βιολογικής γεωργίας, σκληρό αλεύρι βιολογικής γεωργίας, βιολογικό προζύμι (σκληρό αλεύρι βιολογικής γεωργίας, νερό), βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, σκόνη χαρουπιού βιολογικής γεωργίας, μαγιά, θαλάσσιο αλάτι.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΒΙΟΦΡΕΣΚΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, 2310688553-4, 800599157, ΖΑΠΠΑ & ΜΑΚ ΑΓΩΝΑ 9
Συγκατάθεση για cookie