• -10%
bio-product
search

Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Με Δείκτη Προστασίας SPF30 / Facial Sun Cream With SPF 30 50ml Bioearth Sun

13779
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αντηλιακή κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας SPF 30. Προστατεύει από τον ήλιο και αποτρέπει την εμφάνιση κηλίδων.

18,00 €
20,00 €
με ΦΠΑ

Αντηλιακή κρέμα προσώπου με δείκτη προστασίας SPF 30 για την προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB σχεδιασμένη με συστατικά οργανικής καλλιέργειας. Εμπλουτισμένο με Αλόη Βέρα, εκχύλισμα μανιταριού Reishi και έναν 100% φυσικό συνδυασμό από βότανα γνωστά για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητές, αποτελεί το τέλειο συμπλήρωμα για την καθημερινή περιποίηση του προσώπου σας. Τα φωτοσταθερά φίλτρα που διαθέτει την καθιστούν ιδανική για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες με τάση προς την εμφάνιση δυσχρωμιών καθώς βοηθάει και στην πρόληψη κατά των κηλίδων και την εμφάνιση των πρώτων ρυτίδων.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Aqua, Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Diethylamino Hy- Droxybenzoyl Hexyl Benzoate, Isoamyl Cocoate, Ethylhexyl Triazone, Titanium Dioxide, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sodium Cetearyl Sulfate, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Bisabolol, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil*, Helichrysum Angustifolium Flower Extract*, Ganoderma Lucidum Spore Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Hydrolyzed Pea Protein, Silica, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Jojoba Esters, Glucose, Sodium Chloride, Sodium Succinate, Maltodextrin, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin.

*da agricoltura biologica //*from organic agriculture

Εφαρμόστε στο δέρμα σας 15 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο.

Επανάληψη:
• αμέσως μετά το κολύμπι ή αφού έχετε ιδρώσει
• αμέσως μετά το στέγνωμα με την πετσέτα
• τουλάχιστον κάθε 2 ώρες

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΝΙΚΗΤΑ ΕΛΕΝΗ & ΣΙΑ ΟΕ, 2310443441, 800874891, Κ.ΑΙΓΥΠΤΙΑΔΗ 17
Συγκατάθεση για cookie