bio-product
search

Βιολογικό Αντηλιακό Spray για Πρόσωπο-Σώμα SPF 30 – 90 ml Bioregena

14997
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ανακαλύψτε Οργανική σειρά αντηλιακών της Bioregena με 100% φυσική σύνθεση και ορυκτά αντηλιακά φίλτρα.

24,80 €
με ΦΠΑ

Το Bioregena Organic Sun Spray SPF30 90ml είναι ένα σπρέι με αποκλειστική φόρμουλα για υψηλή προστασία όλων των τύπων δέρματος, ακόμα και των πιο ευαίσθητων. Το μεταλλικό του φίλτρο φυσικής προέλευσης προστατεύει αποτελεσματικά από τον ήλιο και το έλαιο argan αποτρέπει τη γήρανση του δέρματος που προκαλείται από αυτόν και έτσι διατηρεί το κυτταρικό κεφάλαιο του δέρματος. Η βελούδινη υφή του χωρίς λευκό αποτέλεσμα δεν κολλάει και διεισδύει γρήγορα. Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο. Υποαλλεργικό. Το 100% των συνολικών συστατικών είναι φυσικής προέλευσης. Το 12% των συνολικών συστατικών είναι βιολογικής γεωργίας. Οικολογικά και Βιολογικά Καλλυντικά πιστοποιημένα από την Ecocert Greenlife σύμφωνα με το πρότυπο Ecocert.Vegan. Κατασκευασμένο στην Γαλλία.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Ανθρακικό δικαπρυλύλιο, Καπρυλικό / Τριγλυκερίδιο Καπρικό, Διοξείδιο του Τιτανίου, Coco-Caprylate, Coco Caprylate / Caprate, Argania Spinosa Kernel Oil*, Alcohol **, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Άρωμα, Υδροξείδιο του αργιλίου, Stearyl Alcoholum, Zanaoxanth Εκχύλισμα φρούτων, τοκοφερόλη.

Απελευθερώστε τη δύναμη των ελαίων ψεκάζοντας απευθείας στο δέρμα. Εφαρμόστε ομοιόμορφα σε στεγνό δέρμα πριν από οποιαδήποτε έκθεση στον ήλιο και ανανεώστε την εφαρμογή συχνά σε περίπτωση παρατεταμένης έκθεσης και μετά από κάθε κολύμπι. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Μην εκτίθεστε για πολύ καιρό και αποφύγετε την έκθεση μεταξύ 12 μ.μ. και 4 μ.μ. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία. Μην εκθέτετε μωρά ή μικρά παιδιά στον ήλιο και τη ζέστη.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie