greek-product bio-product
search

Βιολογική Κρέμα Προσώπου Πρόπολης 50 ml Mybee

14208
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Η «Κρέμα Προσώπου Mybee Propolis» είναι ιδανική για όλες τις ηλικίες και τους τύπους δέρματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κρέμα ημέρας και αποτελεί ιδανική βάση για μακιγιάζ, καθώς απορροφάται άμεσα.

24,40 €
με ΦΠΑ

  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κρέμα ημέρας. Είναι μια τέλεια βάση για μακιγιάζ.
  • Με βαθιά αναζωογονητική δράση.
  • Βοηθά στην αποκατάσταση της φωτεινότητας, της σφριγηλότητας και του ομοιόμορφου τόνου του δέρματος.
  • Ιδανική ενυδάτωση της επιδερμίδας, επαναφέροντας τα φυσικά της επίπεδα υγρασίας
  • Υγιές, απαλό και λαμπερό δέρμα που διαρκεί.
Origin
Greek
Bio
Ναι

Συστατικά: Aqua, γλυκερίνη, τριγλυκερίδιο της καπαρέματος/καπαρέματος, cetearyl αλκοόλη, βούτυρο butyrospermum parkii, εκχύλισμα πρόπολης, γλυκερυλική σπορατική, olea europaea fruit πετρέλαιο, cera alba, ισοπροπυλική μυρωτική, βούτυρο cacao theobroma cacao. , ΠΑΝΘΕΝΟΛΗ, ΑΛΛΑΝΤΟΪΝΗ, ΑΝΘΡΑΚΑΜΕΡΗ, ΒΙΖΑΒΟΛΟΛΗ, ΔΙΝΑΤΡΙΟ EDTA, Αιθέριο Έλαιο Δενδρολίβανου, ΥΔΡΟΞΕΙΔΙΟ ΝΑΤΡΙΟΥ, ΧΥΜΟΣ ΦΥΛΛΩΝ ALOE BARBADENSIS.

Χωρίς paraben, χωρίς SLS, χωρίς πετρέλαιο | Δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα

Μετά τον καθαρισμό του προσώπου, απλώστε μια μικρή ποσότητα κρέμας και απλώστε την απαλά σε πρόσωπο και λαιμό με κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie