• -10%
bio-product
search

Κρέμα με 77% Έκκριμα Σαλιγκαριού / Creme Supreme Lifting 50ml Bio, Bioearth Loom

13903
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Κρέμα Supreme Lifting με 77% Έκκριμα Σαλιγκαριού ,είναι ενυδατική, συσφικτική και επουλωτική με επιπλέον αποτέλεσμα "lifting" χάρη στην υψηλή συγκέντρωση φυσικών "βιομιμητικών" ολιγοπεπτιδίων, που προέρχονται από σπόρους ιβίσκου. Αυτά περιέχουν πρωτεΐνες παρόμοιες με αυτές του δέρματος και ενισχύουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη εμποδίζοντας το σχηματισμό των ρυτίδων.

37,35 €
41,50 €
με ΦΠΑ

Κρέμα προσώπου με ισχυρό αποτέλεσμα lifting που ενδείκνυται για τη θεραπεία του δέρματος με τα πρώτα σημάδια της ηλικίας.

Βελτιώνει την ελαστικότητά της επιδερμίδας και προσφέρει μια πιο υγιή, πιο νέα και πιο λαμπερή όψη.

Ενυδατώνει και αναπλάθει το δέρμα. Χαρίζει εξαιρετική ενυδάτωση, λείανση και θρέψη. Αποκαθιστά και επιβραδύνει τα σημάδια γήρανσης!

Εμπλουτισμένο με ένα σύμπλεγμα ολιγοπεπτιδίων που προέρχονται από σπόρους okra (Hibiscus aesculentus), μειώνει τα σημάδια γήρανσης και το σχηματισμό ρυτίδων με αποτέλεσμα lifting, αφήνοντας την επιδερμίδα ορατά απαλή και συγχρόνως σφριγηλή.

Ενισχύει την κυτταρική συνοχή και την παραγωγή κολλαγόνου, παρέχοντας ισχυρά αντιγηραντικά οφέλη!

Περιέχει: Έκκριμα σαλιγκαριού (77%), εκχύλισμα ιβίσκου, υαλουρονικό οξύ, εκχυλίσματα βρώμης και καλέντουλας *.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Υδάτινο (Νερό) Στεατικό Γλυκερυλεστέρα SES Διήθημα έκκρισης νυχιών Καπρυλικό/καπρικό Τριγλυκεριδούχο στεαροϋλογαλακτικό κετεαρυλικό αλκοόλη Δικαπρυλυλ ανθρακικό κοκκο καπρυλικό στεατικό σορβιτάνηΔεξτρίνηΓλυκερίνηΥδρολυμένο Υδρολυμένο άνθος ιβίσκου (Εξαγωγικό εκχύλισμα) ΑλλαντοΐνηΓαλακτικό οξύΤοκοφερυλοξικό φαιναιθυλική αλκοόλη καπρυλυλγλυκόλη από ελεγχόμενη βιολογική
γεωργία

Εφαρμόστε το προϊόν στο πρόσωπο και το λαιμό το πρωί και το βράδυ με ένα ελαφρύ κυκλικό μασάζ.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie