heat
Φυτικό Τυρί Greek Style, 200 γρ., Green Vie
search
  • Φυτικό Τυρί Greek Style, 200 γρ., Green Vie
  • Φυτικό Τυρί Greek Style, 200 γρ., Green Vie

Φυτικό Έδεσμα Γεύση Φέτας Greek Style, 200 γρ., Green Vie

12782
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά φυτικού εδέσματος greek style, GreenVie, σε εξαιρετική τιμή από τα vegan προϊόντα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Προσθέτει στα πιάτα σας φρέσκια και πλούσια γεύση! Από τις αγαπημένες ελληνικές σαλάτες μέχρι παραδοσιακές πίτες! Χωρίς Λακτόζη, Γλουτένη & Φοινικέλαιο!

3,20 €
με ΦΠΑ

Μπορεί να σερβιριστεί απλά με μερικές σταγόνες ελαιόλαδο και ρίγανη. Αλλά μην σταματήσετε εκεί, δοκιμάστε το στη σχάρα σε πικάντικες βουτιές, δίπλα σε φρέσκα φρούτα ή ακόμα και σε “στριμμένες” πίτσες!

Εξαιρετικής ποιότητας vegan έδεσμα από ελληνικά χέρια εμπλουτισμένο με B12.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Όχι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Όχι
Lactose Free
Ναι

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ: ΒΙΟΥΓΕΙΑ ΕΠΕ Τ: 210 6215600

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie