bio-product
search

Βιολογικό Ρόφημα Αμυγδάλου με Αγαύη 1lt Provamel

16022
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το ρόφημα αμυγδάλου της Provamel είναι εναλλακτική πρόταση στα γαλακτοκομικά προϊόντα. Δεν περιέχει ζάχαρη και μπορείτε να το απολαύσετε ζεστό ή κρύο, να το χρησιμοποιήσετε στο τσάι ή τον καφέ, στο μαγείρεμα αλλά και στο πρωινό. Είναι καθαρά φυτικής προέλευσης και πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα.

5,95 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 3 τεμάχια.

Το ρόφημα αμυγδάλου, είναι ένα κρεμώδες ρόφημα με υπέροχη μοναδική γεύση, το οποίο καταναλώνεται εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Παρασκευάζεται αναμιγνύοντας αλεσμένα αμύγδαλα με νερό και κάποιο γλυκαντικό. Ωστόσο, φαίνεται να είναι γνωστό σε όσους αποφεύγουν να καταναλώνουν γαλακτοκομικά προϊόντα, λόγω αλλεργίας στην καζεΐνη (πρωτεΐνη γάλακτος αγελάδας) ή εξαιτίας δυσανεξίας στη λακτόζη (υδατάνθρακας γάλακτος αγελάδας). Χρησιμοποιείται επίσης από τους αυστηρά χορτοφάγους, ως υποκατάστατο των γαλακτοκομικών προϊόντων καθότι είναι μια φυτική τροφή.

Από την πληθώρα των θρεπτικών συστατικών που έχει το ρόφημα αμυγδάλου, χαρακτηριστικά αναφέρουμε τις φυτικές ίνες, το μαγνήσιο, το ψευδάργυρο, το σίδηρο, το κάλιο, το ασβέστιο, το φώσφορο, τα φλαβονοειδή και τις βιταμίνες Ε, D, A. Καθώς τα αμύγδαλα είναι φυτικό τρόφιμο, το ρόφημα αμυγδάλου είναι εκ φύσεως χαμηλό σε κορεσμένα λιπαρά, αλλά περιέχει περισσότερο μονοακόρεστα λιπαρά που βοηθάνε την καρδιαγγειακή υγεία.

Αξίζει να αναφέρουμε δε, ότι το ρόφημα αμυγδάλου δεν περιέχει χοληστερόλη αλλά ούτε και λακτόζη, και κατ’ επέκταση συμβάλλει στη μείωση της διατροφικής χοληστερόλης και αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αντιμετωπίζουν δυσανεξία ή αλλεργία στο γάλα αγελάδας. Όλα αυτά, αποδίδοντας μόλις 24 θερμίδες ανά 100ml, πράγμα που το καθιστά σημαντικό σύμμαχο αν βρίσκεστε σε προσπάθεια απώλειας ή διατήρησης ενός φυσιολογικού βάρους.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Νερό, Ευρωπαϊκό ΑΜΥΓΔΑΛΟ* (5%), σιρόπι αγαύης* (2,9%), σταθεροποιητής (κόμμι gellan), * = Βιολογικό

Ενέργεια 47 kcal (160 kJ)
Λίπος 2,5 γραμμάρια
Κορεσμένα λιπαρά 0,2 γρ
Λιπαρά μονοακόρεστα 0 γραμμάρια
Λιπαρά πολυακόρεστα 0 γραμμάρια
Υδατάνθρακες 2,7 γρ
Σάκχαρα 0 γραμμάρια
Φυτικές ίνες 2,1 γρ
Πρωτείνη 1 γραμμάριο

Αλάτι

0 γραμμάρια
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie