bio-product
search

Βιολογικό Ρόφημα Βρώμης (χωρίς ζάχαρη) 1lt Isola Bio

15680
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Είτε πρόκειται για πρωινό είτε για μεσημεριανό γεύμα ή για ένα τόσο απαραίτητο σνακ ενδιάμεσα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η στιγμή σας για υγιεινή απόλαυση και ανανέωση ενέργειας θα έχει αυθεντική και πλούσια γεύση με το ρόφημα Isola Bio Oat.

3,80 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 6 τεμάχια.

Μόνο οι πιο εκλεκτοί, προσεκτικά επιλεγμένοι βιολογικοί σπόροι βρώμης μπαίνουν σε αυτό το ρόφημα για να σας φέρουν τα καλύτερα από τις καλλιέργειες μας. Αρωματικό και θρεπτικό, θα σας ξεδιψάσει και θα σας τονώσει. Λίγες μόνο σταγόνες στον καφέ ή το τσάι σας καθώς και smoothies, επιδόρπια ή πιάτα για χορτοφάγους αρκούν για να έχετε τη μαγική πινελιά !

Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Νερό, ιταλική βρώμη* (11%), ηλιέλαιο ψυχρής έκθλιψης*, θαλασσινό αλάτι. (*Οργανικό) *= Βιολογικό

Ανακινήστε πριν τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται εντός 3-4 ημερών.

Ενέργεια 30 kcal (126 kJ)
Λιπαρά 0,9 γρ
Κορεσμένα λιπαρά 0,2 γρ
Υδατάνθρακες 4,5 γρ
Φυτικές ίνες 0,4 γρ
Πρωτείνη 0,6 γρ
Άλας 0,09 γρ
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie