search

Naturegreen Ρόφημα Καρύδας με Ασβέστιο Χωρίς Γλουτένη και Ζάχαρη 1lt

16353
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το ρόφημα καρύδας με ασβέστιο της ECOMIL έχει πλούσια γεύση και άρωμα. Περιέχει χαμηλά λιπαρά, δεν περιέχει ζάχαρη και γλουτένη και είναι ιδανικό για όσους ακολουθούν plant based διατροφή. Νόστιμο, ελαφρύ, εύπεπτο και πλούσιο σε ασβέστιο

3,10 €
με ΦΠΑ

Η καρύδα είναι είναι μια ιδιαίτερα καλή πηγή ωφέλιμων συστατικών, συνεπώς, είναι μια τέλεια εναλλακτική λύση στα γαλακτοκομικά και σε όλες τις προετοιμασίες όπως στον καφέ, το τσάι, τα δημητριακά, στο ψήσιμο, για σάλτσες ή σκέτο ως ένα κρύο δροσιστικό ή ζεστό ρόφημα.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign

Νερό, καρύδα (4,5%), ασβεστούχα θαλασσινά φύκια: Lithothamnium calcareum, σταθεροποιητής (κόμμι Τζελάν, κόμμι ξανθάνης), θαλασσινό αλάτι.

Να Φυλάσσεται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα και να καταναλώνεται εντός 5 ημερών.
Χρήση Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση

Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ.

Ενέργεια: 50kJ/12kcal - Λιπαρά: 1,1g εκ των οποίων κορεσμένα: 1,0g - Υδατάνθρακες: <0,5g εκ των οποίων σάκχαρα: 0g - Πρωτεΐνες: <0,5g - Αλάτι: 0,10g Ασβέστιο: 120mg* 15% VRN (*= Συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα).

Μπορεί να περιέχει ίχνη από σόγια και ξηρούς καρπούς (το προϊόν παρασκευάζεται σε εργοστάσιο που επεξεργάζεται σόγια και ξηρούς καρπούς).

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie