• -6%
bio-product
search

Βιολογικό Ρόφημα Καρύδας Keto Low Carb 1lt Ecomil

14765
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Βιολογικό και φυτικό ρόφημα καρύδας, Keto low carb της EcoMil.

3,57 €
3,80 €
με ΦΠΑ

Είναι ιδανικό για όσους ακολουθούν κετογονική δίαιτα, με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακές, δεν περιέχει ζάχαρη και γλουτένη. Επίσης, είναι κατάλληλο για όσους προτιμούν vegan διατροφή. Μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ζεστό ή κρύο, σε καφέ ή τσάι, καθώς και για την παρασκευή συνταγών όπως σάλτσες, κέικ, παντεσπάνι κ.α.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Νερό, καρύδα* (6%), λάδι καρύδας* (2%), σταθεροποιητής (κόμμι gellan), φυσικό άρωμα καρύδας*. (*= Προϊόν βιολογικής γεωργίας).

Να Φυλάσσεται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα και να καταναλώνεται εντός 5 ημερών.
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 132kJ/32kcal - Λιπαρά: 3,4g εκ των οποίων κορεσμένα: 3,2g - Υδατάνθρακες: 0,2g εκ των οποίων σάκχαρα: 0g - Πρωτεΐνες: 0,1g - Αλάτι: 0,01g
Μπορεί να περιέχει ξηρούς καρπούς.
Το Προϊόν Δεν Περιέχει γαλακτοκομικά, γλουτένη, λακτόζη και ζάχαρη.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie