greek-product
search

Σαλέπι Βανίλια 180g "Το Σαλέπι από την Πόλη"

15980
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Σαλέπι παραδοσιακό βανίλια χωρίς γλουτένη "Το Σαλέπι από την Πόλη". Το ευωδιαστό αυτό έτοιμο ρόφημα, είναι φτιαγμένο με την πατροπαράδοτη, πολίτικη συνταγή και με το ίδιο μεράκι και την ίδια νοσταλγία, που το έφτιαχναν και οι παππούδες μας, Έλληνες από την Κωνσταντινούπολη.

6,82 €
με ΦΠΑ

Το Σαλέπι θεωρείται τονωτικό, θερμαντικό, μαλακτικό, κατά του βήχα, του κρυολογήματος, της γρίπης, των βρογχικών και του άσθματος. Βοηθά κατά της καούρας και των γαστρεντερολογικών προβλημάτων (γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση), όπως επίσης και κατά της ναυτίας, του εμετού και του τυμπανισμού. Ανακουφίζει από πονοκεφάλους και πόνους της περιόδου, από μυικούς και ρευματικούς πόνους, βοηθά στη ρύθμιση του διαβήτη (όταν είναι χωρίς ζάχαρη), της χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων.

Τέλος, είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, όπως: φώσφορο, ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, κάλιο και βιταμίνη Α και C, και συνιστάται για γρήγορη ανάρρωση παιδιών και ηλικιωμένων. Είναι άριστο υποκατάστατο του καφέ.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Greek

Σαλέπι ζάχαρη και βανίλια

Ίχνη άμυλου ή άλλων μπαχαρικών

Διαλύστε ένα κοφτό κουταλάκι μείγματος σε ένα μέτριο φλυτζάνι του τσαγιού κρύο νερό και φτιάξτε το σαν τον Ελληνικό καφέ.  Σερβίρετε με κανέλα και πιπερόριζα ή με κάρδαμο, με σαφράν κλπ.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie