greek-product
search

Σαπούνι με Teatree, Κόκκινη Άργιλος και Εκχύλισμα Αλόη Βέρα 130gr Βιολόγος

14590
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Σαπούνι από το Βιολόγο για την περιποίηση προσώπου και σώματος. Βοηθά στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας του δέρματος και στην καταπολέμηση της ακμής. Με αιθέριο έλαιο τεϊόδεντρο, κόκκινη άργιλο, εκχύλισμα αλόη βέρα και βιολογικό ελαιόλαδο. Παρασκευάζεται στο μικρό εργαστήρι Βιολόγος στην Τήνο, είναι χειροποίητο με τον παραδοσιακό τρόπο, και με τα αγνότερα υλικά.

4,60 €
με ΦΠΑ

Origin
Greek
Vegan
Όχι
Bio
Όχι

Συστατικά: ελαιόλαδο, παλαμικό νάτριο, υδάτινο νάτριο, πυρήνα φοινικέλαιου, άρωμα, βούτυρο κακάο theobroma, βούτυρο βουτυροσπέρμιο, έλαιο φρούτων olea europaea (βιο), καολίνη, γλυκερίνη, melaleuca alternifolia εκχύλισμα φύλλων, έλαιο leafden, διοξικό γλουταμινικό τετρανάτριο, υδροξείδιο του νατρίου, τετρασόιο edta, ετιδρονικό οξύ, κιτρικό οξύ, βενζοϊκό νάτριο, σορβικό κάλιο, σαλικυλικό βενζύλιο, κουμαρίνη.

96% φυσικά συστατικά

Χωρίς: συνθετικές βαφές, σιλικόνη, αιθανολαμίνη, προπυλενογλυκόλη, sles, parabens, ορυκτέλαιο, αλκοόλ, ισοθειαζολινόνες

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie