Σιμιγδάλι 

per page
Showing 1 - 16 of 114 items
 • 5,01 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Η εταιρεία ΟΙΚΟΠΑΛ παρασκευάζει τον ξινό τραχανά από ελληνικό, πρόβειο, βιολογικό γιαούρτι και μίγμα ελληνικών, βιολογικών αλεύρων από σκληρό και μαλακό σιτάρι. Τα παραπάνω συστατικά ζυμώνονται, τρίβονται παραδοσιακά στο χέρι και στη συνέχεια ξηραίνονται σε ειδικού τύπου ξηραντήριο στην κατάλληλη θερμοκρασία.      

 • 2,20 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Κριθαράκι χοντρό Ιταλίας από εκλεκτές πρώτες ύλες πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας .Συστατικά: Σιμιγδάλι από σκληρό σιτάρι*, νερό*= προϊόν  βιολογικής γεωργίας    

 • 2,00 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Νόστιμα ζυμαρικά παρασκευασμένα παραδοσιακά στην Ιταλία από σιμιγδάλι σκληρού σίτου βιολογικής καλλιέργειας .

 • 2,25 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Μακαρόνια για παστίτσιο από επιλεγμένες ποικιλίες σκληρού σίτου βιολογικής γεωργίας καλλιεργημένες με μεθόδους και διαδικασίες που σέβονται τον ανθρωπο και το περιβάλλον .

 • 5,01 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Παρασκευάζεται από ελληνικό, βιολογικό χυμό τομάτας,  ελληνική, βιολογική πιπεριά Φλωρίνης και μίγμα ελληνικών, βιολογικών αλεύρων από σκληρό και μαλακό σιτάρι. Τα παραπάνω συστατικά ζυμώνονται, τρίβονται παραδοσιακά στο χέρι και στη συνέχεια ξηραίνονται σε ειδικού τύπου ξηραντήριο στην κατάλληλη θερμοκρασία.    

 • 3,20 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Ο Βιολογικός Γλυκός Τραχανάς «Το Πλαστήρι» παρασκευάζεται με τα αγνότερα υλικά: Σιμιγδάλευρο σκληρού σίτου ζυμωμένο με φρέσκο γάλα , όλα πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας .

 • 2,73 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Παρασκευάζεται από ελληνικό, βιολογικό σιτάρι. Το σιτάρι βράζεται, αποξηραίνεται σε ειδικού τύπου ξηραντήρια και στη συνέχεια κόβεται σε κομμάτια. Χρησιμοποιείται αντί για ρύζι. Ιδανικό για σαλάτες.    

 • 2,65 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Ντομάτα & βασιλικός : δύο απλά , νόστιμα αρωματικά αλλά και πολύτιμα υλικά .Παραδοσιακά ιταλικά ζυμαρικά φτιαγμένα από βιολογικά υλικά χρησιμοποιώντας την μέθοδο της αργής 48ωρης ξήρανσης . Μέθοδος η οποια διασφαλίζει πως το ζυμαρικό διατηρεί όλα του τα οργανοληπτικά συστατικά καθώς βέβαια την πλούσια και γεμάτη γεύση του .

 • 2,70 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Ρεβύθια βιολογικής γεωργίας που καλλιεργούνται με ιδιαίιτερη φροντίδα  από τα Αγροκτήματα Νέστορα στα Ορεινά Κριθαράκια των Γρεβενών .Εξαιρετικής ποιότητας , ευκολόβραστα και νόστιμα. Ιδανικά για σούπα αλλά και για ορεκτικά .

 • 2,60 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Εξαιρετικής ποιότητας κριθαράκι φτιαγμένο από διαλεχτά υλικά βιολογικής γεωργίας στα Αγροκτήματα Νέστορα στα Γρεβενά. Θρεπτικό και πεντανόστιμο όπως και αν το μαγειρέψετε !Συστατικά : αλεύρι σίτου,  νερό , αλάτι.

 • 1,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Tα ζυμαρικά από βιολογικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου της Granoro έχουν λαμπερό χρυσοκίτρινό χρώμα , πλούσια γεύση και είναι ιδιαίτερα εύπεπτα .

 • 2,00 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

 • 1,65 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Βιολογικό ιταλικό σπαγγέτι από ημιολικής άλεσης σιμιγδάλι σκληρού σίτου παρασκευασμένο με παραδοσιακές διαδικασίες και με τη μέθοδο της αργής ξήρανσης . Τα ζυμαρικά της Castagno διατηρούν έτσι τη θρεπτική τους αξία και την απαράμιλλη γεύση τους .

 • 3,10 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Τα ζυμαρικά της Rapunzel παρασκευάζονται αποκλειστικά στην Ιταλία από το 1984. Παράγονται από Ιταλικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου στον συνεταιρισμό Alce Nero, που βρίσκεται κόντα στην μεσαιωνική πόλη Ubrino της περιοχής Marche, όπου από παλιά θεωρούνταν ο σιτοβολώνας της Ιταλίας. Χρόνος βρασίματος: 7 min.

 • 1,57 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Παραδοσιακά ιταλικά ζυμαρικά φτιαγμένα αποκλειστικά από βιολογικές πρώτες ύλες . Παρασκευάζονται με τη μέθοδο της αργής 48ωρης ξήρανσης και διατηρούν έτσι αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά τους αλλά και την απαράμιλλη πλούσια γεύση τους .

 • 1,60 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Βιολογικό παραδοσιακό λευκό κριθαράκι που παρασκευάζεται στην Ιταλία από επιλεγμένες πρώτες ύλες με τη μέθοδο της αργής ξήρανσης διασφαλίζοντας έτσι τη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών του και της γεμάτης γεύσης του. 

Showing 1 - 16 of 114 items

Είδατε πρόσφατα

Δεν υπάρχουν προϊόντα

QR code

Είδατε πρόσφατα

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Menu