Σιμιγδάλι 

per page
Showing 1 - 16 of 117 items
 • 1,55 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Ιταλικά ζυμαρικά από διαλεχτές βιολογικές πρώτες ύλες παρασκευασμένα από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού  , με τη μέθοδο της αργής ωρίμανσης ώστε να διατηρήσουν τα θρεπτικά συστατικά τους και την υπέροχη πλούσια  γεύση τους .

 • 3,15 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

 • 2,80 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

 • 2,30 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Πέννες παρασκευασμένες παραδοσιακά στην Ιταλία από σιμιγδάλι σκληρού σίτου βιολογικής καλλιέργειας .

 • 2,25 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Νόστιμα ζυμαρικά παρασκευασμένα παραδοσιακά στην Ιταλία από σιμιγδάλι σκληρού σίτου βιολογικής καλλιέργειας .

 • 3,70 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Ο Βιολογικός Γλυκός Τραχανάς «Το Πλαστήρι» παρασκευάζεται με τα αγνότερα υλικά: Σιμιγδάλευρο σκληρού σίτου ζυμωμένο με φρέσκο γάλα , όλα πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας .

 • 3,45 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Παραδοσιακά βιολογικά ζυμαρικά φτιαγμένα από φρέσκα και αγνά ντόπια υλικά στους πρόποδες του Ολύμπου . Τα ζυμαρικά Το Πλαστήρι παρασκευάζονται από: 100% σκληρό σιτάρι βιολογικής καλλιέργειας, ελληνικής προέλευσης, μη μεταλλαγμένο,.

 • 2,10 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Tα ζυμαρικά από βιολογικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου της Granoro έχουν λαμπερό χρυσοκίτρινό χρώμα , πλούσια γεύση και είναι ιδιαίτερα εύπεπτα .

 • 2,60 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Πεντανόστιμα χυλοπιτάκια φτιαγμένα στο αγρόκτημα Νέστορα στα Γρεβενά , με τα καλύτερα υλικά βιολογικής γεωργίας. Είναι ιδανικό για σούπες και γιουβέτσι . Συστατικά : αλεύρι σίτου,  νερό , αλάτι.      

 • 3,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Το γνωστό για την υψήλή διατροφική αξία πλιγούρι , ακόμα πιο νόστιμο και θρεπτικό , εμπλουτισμένο με μανιτάρια και λαχανικά . Συστατικά : πλιγούρι, καρότο, κρεμμύδι, αλάτι, μαϊντανός.

 • 5,01 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Βιολογικός τραχανάς από αγνά υλικά , χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και χρωστικών ουσιών. Η γεύση και το άρωμα  του  θα σας ταξιδέψουν σε παλιές καλές εποχές όπου η υγιεινή διατροφή και η παράδοση αποτελούσαν το σημαντικότερο συστατικό της ελληνικής οικογένειας.

 • 5,01 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Η εταιρεία ΟΙΚΟΠΑΛ παρασκευάζει τον ξινό τραχανά από ελληνικό, πρόβειο, βιολογικό γιαούρτι και μίγμα ελληνικών, βιολογικών αλεύρων από σκληρό και μαλακό σιτάρι. Τα παραπάνω συστατικά ζυμώνονται, τρίβονται παραδοσιακά στο χέρι και στη συνέχεια ξηραίνονται σε ειδικού τύπου ξηραντήριο στην κατάλληλη θερμοκρασία.      

 • 3,25 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Παραδοσιακός βιολογικός ξινός τραχανάς από αγνά φρέσκα και ντόπια υλικά. Υγιεινός και θρεπτικός με υπέροχη γευση και άρωμα μεγάλωσε πολλές γενιές στην Ελλάδα μιας και είναι το αρχαιότερο ελληνικό ζυμαρικό. Τα ζυμαρικά «Το Πλαστήρι» παράγονται στην Κατερίνη, στους πρόποδες του Ολύμπου,από 100% σιμιγδάλι σκληρό σίτου , από πιστοποιημένες βιολογικές...

 • 2,73 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Παρασκευάζεται από ελληνικό, βιολογικό σιτάρι. Το σιτάρι βράζεται, αποξηραίνεται σε ειδικού τύπου ξηραντήρια και στη συνέχεια κόβεται σε κομμάτια. Χρησιμοποιείται αντί για ρύζι. Ιδανικό για σαλάτες.    

 • 5,01 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Παρασκευάζεται από ελληνικό, βιολογικό χυμό τομάτας,  ελληνική, βιολογική πιπεριά Φλωρίνης και μίγμα ελληνικών, βιολογικών αλεύρων από σκληρό και μαλακό σιτάρι. Τα παραπάνω συστατικά ζυμώνονται, τρίβονται παραδοσιακά στο χέρι και στη συνέχεια ξηραίνονται σε ειδικού τύπου ξηραντήριο στην κατάλληλη θερμοκρασία.    

 • 2,60 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Ρεβύθια βιολογικής γεωργίας που καλλιεργούνται με ιδιαίιτερη φροντίδα  από τα Αγροκτήματα Νέστορα στα Ορεινά Κριθαράκια των Γρεβενών .Εξαιρετικής ποιότητας , ευκολόβραστα και νόστιμα. Ιδανικά για σούπα αλλά και για ορεκτικά .

Showing 1 - 16 of 117 items

Είδατε πρόσφατα

Δεν υπάρχουν προϊόντα

QR code

Είδατε πρόσφατα

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Menu