• Νέο
greek-product bio-product
search

Αγρόκτημα Αντωνόπουλου Βιολογικό Στριφτό Ντίνκελ Λευκό 400g

16544
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Βιολογικό προϊόν που παράγει το Αγρόκτημα Αντωνόπουλου για όσους ψάχνουν υγιεινά ζυμαρικά. Πλούσια πηγή μαγνησίου, φωσφόρου, σεληνίου και ψευδαργύρου Καλή πηγή λυσίνης Πλούσια πηγή πρωτεΐνης Κατάλληλο για vegan και χορτοφάγους

3,40 €
με ΦΠΑ

Το αλεύρι αυτό, γερμανικής καταγωγής, έχει επίσης χαμηλή περιεκτικότητα σε γλουτένη και διατίθεται τόσο λευκό όσο και σκούρο, ολικής άλεσης. Σε αντίθεση με το ζέας ταιριάζει περισσότερο σε γλυκιές λιχουδιές, όπως η αλλιώτικη, υγιεινή μας πάστα φλώρα. Το λευκό ντίνκελ μας αρέσει περισσότερο σε κουλουράκια ενώ το σκούρο δείχνει να ταιριάζει καλύτερα με ψωμί, κριτσίνια, κέικ - ειδικά τα φτιαγμένα με ελαιόλαδο - και άλλα νηστίσιμα μαγειρέματα.

Origin
Greek
Bio
Ναι

100% Ντίνκελ Σιμιγδάλι

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie