

Αγορά βιολογικών σπόρων γιαουρτιού, THE FERMENT COMPANY, σε εξαιρετική τιμή στο βιολογικό κατάστημα Greenhousebio.gr. Τους σπόρους γιαουρτιού τους χρησιμοποιείται για να φτιάξετε το δικό σας γιαούρτι από γάλα. Το γιαούρτι είναι παραδοσιακά ζυμωμένο φαγητό με βακτηριακές καλλιέργειες. Φτιάξτε γιαούρτι από αγελαδινό γάλα, κατσικίσιο γάλα, πρόβειο γάλα ή φυτικό γάλα.
Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 3 τεμάχια.
Φτιάχνετε γιαούρτι με γιαούρτι ή θερμό για τη ζύμωση σε σταθερή θερμοκρασία 41 βαθμών για 6 έως 8 ώρες.
Οδηγίες Χρήσης:
Βράζουμε αργά 1 λίτρο γάλα. Ψύξτε το γάλα στους 41 βαθμούς Κελσίου και προσθέστε 1 φακελάκι εκκίνησης γιαουρτιού. Ανακατέψτε καλά. Ζυμώστε το γάλα σε θερμοσυσκευή ή γιαούρτι για 5 έως 8 ώρες. Βάλτε στο ψυγείο και απολαύστε! 1 κουτί περιέχει 3 σακούλες των 5 γραμμαρίων.