Φυτικά Έλαια - Απαραίτητα Λιπαρά Οξέα 

 • Ακόρεστα Λιπαρά Οξέα - Αμινοξέα
  Ακόρεστα Λιπαρά Οξέα -...

  Βιολογικά, πιστοποιημένα Φυτικά Έλαια και Ακόρεστα Λιπαρά Οξέα - Αμινοξέα (προβιοτικά, ωμέγα-3, μουρουνέλαιο, γλυκοζαμίνη, λιποϊκό οξύ, κυστεΐνη κ.ά.). Ποιοτικά και επιλεγμένα Φυτικά Έλαια και Ακόρεστα Λιπαρά Οξέα - Αμινοξέα από το Βιο - Τμήμα Υγείας μας

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 16 από 63 αντικείμενα
 • 18,95 € Σε Απόθεμα

       Αυτή η αμινοαλκοόλη, παράγεται σε πολύ μικρές ποσότητες από τον εγκέφαλο. Οι υψηλότερες συγκεντρώσεις που απαντώνται στην φύση, βρίσκονται συνήθως στις αντσούγιες και τις σαρδέλες.

 • 17,60 € Σε Απόθεμα

  Αγορά συμπληρώματος αμινοξέως GABA της Now Foods σε μοναδική τιμή από τα αμινοξέα του Greenhousebio.gr. Το  GABA (γ-αμινοβουτυρικό οξύ) είναι ένα αμινοξύ που βρίσκεται κυρίως στα μάτια & τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Το GABA αναστέλλει την υπερβολική διέγερση του εγκεφάλου & συμβάλει στην προώθηση της χαλάρωσης και στην ανακούφιση από νευρική υπερένταση. 

 • 19,40 € Σε Απόθεμα

  Αγορά συμπληρώματος Ω-3 DHA της Now Foods για παιδιά σε μασώμενες ταμπλέτες, χωρίς γλουτένη, από τα προϊόντα υγείας του Greenhousebio.gr. Μαλακές ταμπλέτες σε σχήμα ψαριού και με υπέροχη γεύση φρούτων, με Ω-3 λιπαρά (DHA), απαραίτητα για την υγεία του εγκεφάλου και της καρδιάς. Περιέχουν φυσικό συμπύκνωμα ιχθυελαίου, που παρασκευάζεται με αυστηρές...

 • 36,50 € Σε Απόθεμα

  Αγορά συμπληρώματος DHA 500 ( Ω-3) της Now Foods στην καλύτερη τιμή από τα προϊόντα υγείας του καταστήματος Greenhousebio.gr. Το DHA & το EPA είναι τα σπουδαιότερα μόρια των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων. Το DHA 500, περιέχει υψηλής ποιότητας φυτικό ιχθυλέλαιο, δοκιμασμένο ώστε να είναι απαλλαγμένο από δυνητικά επιβλαβή επίπεδα μολυσματικών ουσιών όπως...

 • 16,30 € Σε Απόθεμα

  Αγορά συμπληρώματος μουρουνέλαιου Cod Liver Oil, Extra Strength της Now Foods, χωρίς γλουτένη & γαλακτοκομικά, σε μοναδική τιμή από τα λιπαρά οξέα του Greenhousebio.gr. Το μουρουνέλαιο είναι πλούσιο σε DHA & EPA Ω-3 λιπαρά οξέα. Είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή βιταμινών Α και D-3. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά για την υποστήριξη της γενικής υγείας...

 • 17,60 € Σε Απόθεμα

  Αγορά συμπληρώματος έλαιου κολοκύθας, Pumpkin Seed Oil 1000 mg της Now Foods, στην καλύτερη τιμή από τα ακόρεστα λιπαρά οξέα του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Θρεπτικό λάδι με τα απαραίτητα λιπαρά οξέα (EFA) και φυτοστερόλες. Παράγεται από υψηλής ποιότητας σπόρους κολοκύθας, με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης και χωρίς την χρήση διαλυτών.

 • 18,65 € Σε Απόθεμα

  Αυτό το βασικό αμινοξύ είναι απαραίτητο για την παραγωγή κυστεΐνης και ταυρίνης, οι οποίες συμβάλλουν στην εξάλειψη των τοξινών και στη δημιουργία ισχυρών και υγιών ιστών. Είναι αναγκαία για την παραγωγή της κρεατίνης η οποία παρέχει στους μύες την ενέργεια που απαιτούν για να κινούνται, αυξάνοντας την απόδοση των αθλητών κατά τη διάρκεια της έντονης...

 • 27,80 € Σε Απόθεμα

  Το NOW® Amino Complete προσφέρει ένα μοναδικό ισορροπημένο μίγμα των 20 βασικών και μη βασικών αμινοξέων, που προέρχονται από ορό γάλακτος (Whey protein) και πρωτεΐνη σόγιας και είναι εύκολα απορροφούμενα.        

 • 27,90 € Σε Απόθεμα

        Το UltraOmega-3 υποστηρίζει:     -Υγιή καρδιά και καρδιαγγειακή λειτουργία.     -Υγιείς αρθρώσεις και φυσιολογική ευελιξία.     -Υγεία του εγκεφάλου και φυσιολογική εστίαση και διάθεση.     -Υγιές δέρμα και την υγιή κυκλοφορία του αίματος.

 • 20,90 € Σε Απόθεμα

        Η L-τυροσίνη είναι επουσιώδες αμινοξύ, σημαντική για τη δομή όλων σχεδόν των πρωτεϊνών στο σώμα. Μετέχει στη σύνθεση των ορμονών του θυροειδούς (θυροξίνη Τ4 και τριωδοθυρονίνης Τ3) και δίνει πολύ καλά αποτελέσματα σε περιπτώσεις υποθυρεοειδισμού.

 • 23,10 € Σε Απόθεμα

     Η Beta-Alanine είναι ένα αμινοξύ, το οποίο χρησιμοποιείται από τα μυικά κύτταρα για να συνθέσει την καρνοσίνη. H Β-αλανίνη είναι το μόνο Β-αμινοξύ σήμερα στη φύση, και καθώς συντίθεται μόνο μέσα στο ανθρώπινο σώμα, συγκεκριμένα στο ήπαρ, δεν μπορούμε να το προσλάβουμε από την κατανάλωση πρωτεϊνών.      

 • 18,20 € Σε Απόθεμα

     Το έλαιο λιναρόσπορου ή λινέλαιο προέρχεται από τους σπόρους του οργανικού λιναριού με τη διαδικασία της ψυχρής σύνθλιψης/πίεσης, ελαχιστοποιώντας την καταστροφική επίδραση του φωτός, του οξυγόνου και της θερμότητας.

 • 27,20 € Σε Απόθεμα

        Η L-θεανίνη είναι ένα αμινοξύ που βρίσκεται στη φύση μέσα στο πράσινο τσάι και αποτελεί ένα φυσικό χαλαρωτικό που μειώνει το στρες, χωρίς να προκαλεί υπνηλία ή προβλήματα στη σκέψη και τις αρνητικές παρενέργειες που συνδέονται με άλλους ηρεμηστικούς παράγοντες.

 • 20,20 € Σε Απόθεμα

      Η προλίνη βοηθά στη μείωση της πίεσης του αίματος, και είναι σημαντική στην επιδιόρθωση των μυών, των τενόντων, και του κολλαγόνου.

 • 23,30 € Σε Απόθεμα

  Το N-Acetyl Cysteine  (NAC) είναι μια μορφή του μη απαραίτητου αμινοξέως L- Cysteine (κυστεΐνη). Είναι ένα θειούχο αμινοξύ που λειτουργεί ως σταθεροποιητής για το σχηματισμό πρωτεϊνικών δομών.

 • 24,90 € Σε Απόθεμα

  Το Ωμέγα-3 ιχθυέλαιο έχει γίνει συνώνυμο με την καρδιαγγειακή ακεραιότητα, και υποστηρίζεται από χρόνια τεκμηριωμένη έρευνα. Επίσης εξυπηρετεί ως φυσικός “αραιοποιητής” του αίματος, ικανός να αποτρέψει την συσσώρευση αιμοπεταλίων, μια κατάσταση κατά την οποία η στεφανιαία αρτηριακή ροή γίνεται κολλώδης και επιρρεπής στην πήξη.

Προβάλλονται 1 - 16 από 63 αντικείμενα

Είδατε πρόσφατα

No viewed products

QR code

Είδατε πρόσφατα

No products

Menu