• -20%
bio-product
search

Biosolis Sense Aντηλιακό Γαλάκτωμα Προσώπου & Σώματος SPF 50 150 ml

16120
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αυτό το αντηλιακό γαλάκτωμα δεν είναι απλώς ένας σύμμαχος από τον ήλιο, αλλά μια ολοκληρωμένη φροντίδα για το δέρμα σας. Η ειδική φόρμουλα του προσφέρει υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB, ενώ παράλληλα ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα σας από την πρόωρη φωτογήρανση.

22,36 €
27,95 €
με ΦΠΑ

Τα αντηλιακά φίλτρα που χρησιμοποιούνται στις φόρμουλες του Biosolis Sense παρέχουν όχι μόνο βέλτιστη προστασία ενάντια στις UVA και UVB ακτίνες αλλά είναι επίσης μη ερεθιστικά, ανθεκτικά στο νερό και πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

Η πλούσια υφή του απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας το δέρμα σας απαλό και ανανεωμένο, χωρίς λευκά κατάλοιπα ή αίσθηση λιπαρότητας.

Με ένα ελαφρύ άρωμα tiare flower (Ταϊτινή γαρδένια), δεν θα αντισταθείτε στην αίσθηση της αναζωογόνησης που σας προσφέρει.

Εκτός από την προστασία από τον ήλιο, αυτό το αντηλιακό γαλάκτωμα είναι εμπλουτισμένο με φυσικά συστατικά όπως η αλόη βέρα, το έλαιο βερίκοκου και το αμυγδαλέλαιο, τα οποία θρέφουν και ενυδατώνουν το δέρμα σας, προσφέροντας του προστασία από τις ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση.

Origin
Foreign
Bio
Ναι

 Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, Zea Mays Starch*, Polyglyceryl-6 Stearate, Glyceryl Stearate, Octyldodecanol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Glycerin, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Brassica Campestris/Aleurites Fordii Oil Copolymer, Xanthan Gum, Sodium Benzoate, Parfum

(Fragrance), Polyglyceryl-6 Behenate, Potassium Sorbate, Sodium Levulinate, Aloe Barbadensis Leaf Powder*, Sodium Anisate, Citric Acid, Linalool, Limonene, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Benzyl Benzoate

Εφαρμόστε σε σώμα και πρόσωπο τουλάχιστον 20 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβετε συχνά για να διατηρήσετε την προστασία, ειδικά μετά από εφίδρωση, κολύμβηση ή τουλάχιστον κάθε 2 ώρες.

Μόνο για εξωτερική χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Σε περίπτωση δερματικής αντίδρασης σταματήστε αμέσως τη χρήση και συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie