bio-product
search

Βιολογικά Κάσιους με Τσίλι 125g Johnny Cashew

14816
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Βιολογικά Κάσιους με απολαυστική γεύση hot chili.

5,65 €
με ΦΠΑ

Ο καρπός του κάσιους (Anacardium occidentale) είναι ένας από τα τροπικά δώρα διατροφής της Βραζιλίας. Έχει σχήμα νεφρού όταν είναι αποφλοιωμένο και χαρακτηριστική γεύση, που μάλλον μοιάζει βουτυράτη – αλμυρή. Η χρήση τους είναι ιδιαίτερα συχνή σε πιάτα της Ινδικής κουζίνας, σε Ασιατικές συνταγές με λαχανικά, αλλά και στους vegan καταναλωτές.

Τα κάσιους ανήκουν στην ομάδα των ξηρών καρπών, μαζί με τα αμύγδαλα, τα καρύδια και πολλούς ακόμα καρπούς. Έτσι, συγκεντρώνουν και αυτά πολλά θρεπτικά στοιχεία εξαιρετικής σημασίας, αλλά ταυτόχρονα ξεχωρίζουν για τα δικά τους μοναδικά χαρακτηριστικά.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

ΚΑΣΙΟΣ* (93,5%), έξτρα καυτερό καρύκευμα τσίλι* (3,7%) (αλάτι, πάπρικα*, σκόρδο*, κρεμμύδι*, ζάχαρη*, κόλιανδρος*, λουλούδι*, φυτικό λάδι* (ηλίανθος), τσίλι* ), φυτικό λάδι* (ηλίανθος) , *= Βιολογικό

Ενέργεια 591 kcal (2475 kJ)
Λιπαρά 45,7 γρ
Κορεσμένα λιπαρά 7,8 γρ
Λιπαρά μονοακόρεστα 24,8 γρ
Πολυακόρεστα λιπαρά 7,8 γρ
Υδατάνθρακες 24,9 γρ
Σάκχαρα 5,8 γρ
Φυτικές ίνες 3,7 γρ
Πρωτείνη 18,2 γρ
Αλάτι 0,6 γρ
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie