greek-product
Ριζότο με Μανιτάρια Πορτσίνι για Δύο 220γρ Γουμένισσες
search
  • Ριζότο με Μανιτάρια Πορτσίνι για Δύο 220γρ Γουμένισσες
  • Ριζότο με Μανιτάρια Πορτσίνι για Δύο 220γρ Γουμένισσες

Οι Γουμένισσες Ριζότο για 2 με Μανιτάρια Πορτσίνι 220g

6776
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αναζητάτε κάτι γρήγορο, εύκολο και νόστιμο; Γευστικό ριζότο, που συνδυάζει τα πολύπλοκα γήινα αρώματα από άγρια ελληνικά αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι, με σκόρδο και ένα καλής ποιότητας Αρμπόριο. Έτοιμο σε μόλις 20' ! Με αγάπη για τις καλές γεύσεις οι Γουμένισσες μαγειρεύουν σαν στο σπίτι τους και φιλοδοξούν να βρουν μια θέση στις κουζίνες όλου του κόσμου.

4,75 €
με ΦΠΑ

Η συσκευασία περιέχει ρύζι αρμπόριο, μανιτάρια πορτσίνι από το όρος Πάικο, αποξηραμένα λαχανικά και καθόλου αλάτι.
Η Γουμένισσα βρίσκεται περίπου 70 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Θεσσαλονίκης, στους πρόποδες του Όρους Πάϊκου στο Κιλκίς. Ακριβώς από πάνω στην πλαγιά και δίπλα σε ένα πανέμορφο δάσος βρίσκεται το χωριό Γρίβα στο οποίο δραστηριοποιούνται οι Γουμένισσες, μια μικρή αλλά θαυματουργή οικογενειακή επιχείρηση.
Η Δήμητρα Δάρτση είναι η εμπνεύστρια, ιδρύτρια και δημιουργός των "Γουμενισσών". Γέννημα θρέμμα της περιοχής, γνωρίζει καλά τα προϊόντα και τις γευστικές παραδόσεις του τόπου, στον οποίο έμαθε να μοιράζεται το μόχθο και την αγάπη των ανθρώπων για τη γη. Οικογενειακά γευστικά μυστικά, γλυκιές παραστάσεις και η αγάπη για την παράδοση ήταν που την ενέπνευσαν να μεταφέρει τις σπιτικές λιχουδιές στα ράφια των καταστημάτων· και έτσι ιδρύθηκε το 2000 η οικοτεχνία "Γουμένισσες" στο χωριό Γρίβα του όρους Πάικου. Η παραγωγή ξεκινά το Μάιο, όταν η γη απλόχερα δίνει τους καρπούς της, λήγει το Φλεβάρη και είναι τόση, ώστε να επαρκεί για ένα έτος. Τα φρούτα της άνοιξης, τα λαχανικά του Αυγούστου, χειμωνιάτικα κάστανα και κυδώνια μαγειρεύονται στον καιρό τους με τον παραδοσιακό τρόπο και συσκευάζονται με φροντίδα, χωρίς συντηρητικά και υποκατάστατα. Με αγάπη για τις καλές γεύσεις και την διατροφική αξία της παραδοσιακής κουζίνας, οι Γουμένισσες μαγειρεύουν σαν στο σπίτι τους και φιλοδοξούν να βρουν μια θέση στις κουζίνες όλου του κόσμου.
Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Vegan
Ναι
Lactose Free
Ναι

Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie