• Νέο
search

Biotech USA Pump Caffeine Free Lemon Ice Tea 330g

16485
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αρωματισμένη, χωρίς διεγερτικά, σκόνη ροφήματος πριν την προπόνηση με αμινοξέα, φυτικά εκχυλίσματα, βιταμίνες, μέταλλα και γλυκαντικά.

24,10 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 4 τεμάχια.

Η BioTechUSA Pump Χωρίς Καφεΐνη περιέχει νιασίνη και βιταμίνη Β6, συμβάλλοντας έτσι στον φυσιολογικό μεταβολισμό που αποδίδει ενέργεια και στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης. Το προϊόν περιέχει τα υπό όρους απαραίτητα αμινοξέα L-τυροσίνη και L-αργινίνη. Επιπλέον, το AAKG (άλφα-κετογλουταρική αργινίνη) παρέχει αργινίνη. Το κύριο συστατικό της μήτρας είναι μια ένωση κιτρουλίνης-μηλικού (2:1). Φυσικά, η φόρμουλα δεν θα μπορούσε να είναι πλήρης χωρίς τη βήτα-αλανίνη, η οποία είναι πρόδρομος της καρνοσίνης, καθιστώντας την ένα άλλο βασικό συστατικό των συνθέσεων πριν την προπόνηση.

Η εστίαση είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Το ποτό σε σκόνη περιέχει παντοθενικό οξύ, το οποίο συμβάλλει στη φυσιολογική πνευματική απόδοση και βιταμίνη Β12, η ​​οποία συμβάλλει στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία. Για επιπλέον πολυπλοκότητα, προσθέσαμε επίσης ένα φυτικό συστατικό, το εκχύλισμα ρίζας ashwagandha στο προϊόν.

Μια βαριά προπόνηση εξαντλεί το απόθεμα του σώματός σας σε νερό και μέταλλα, τα οποία πρέπει να αναπληρωθούν με μια ισορροπημένη διατροφή και συμπληρώματα. Μερικοί από τους πιο κοινούς ηλεκτρολύτες στο ανθρώπινο σώμα είναι το ασβέστιο, το νάτριο, το κάλιο, ο φώσφορος, το χλωρίδιο και το μαγνήσιο.

Το σύμπλεγμα ηλεκτρολυτών του BioTechUSA Pump Caffeine Free περιέχει μαγνήσιο, ασβέστιο και κάλιο, τα οποία όλα συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μυών.

  • Η BioTechUSA Pump Caffeine Free προτείνεται:
  • Για άτομα άνω των 18 ετών
  • Για άτομα που αναζητούν έναν «συνεργάτη προπόνησης» χωρίς καφεΐνη για να διατηρήσουν τον εαυτό τους παρακινημένο, ίσως για βραδινές προπονήσεις
  • Για άτομα που αναζητούν εστίαση και απόδοση ταυτόχρονα
  • Για άτομα που απολαμβάνουν νόστιμα προϊόντα σε σκόνη
  • Για άτομα με ευαισθησία στην καφεΐνη
Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Foreign
Lactose Free
Ναι
Doping Free Guarantee
Ναι

L-κιτρουλίνη 14%, βήτα-αλανίνη 13%, διτρυγική χολίνη, γλυκονικό μαγνήσιο, υδροχλωρική L-αργινίνη 7,4%, αρωματικές ύλες, οξύ (μηλικό οξύ), άλατα καλίου ορθοφωσφορικού οξέος, άλατα ασβεστίου κιτρικού οξέος, διογκωτικός παράγοντας (διογκωτικό) , κιτρικό νάτριο, χλωριούχο κάλιο, L-Τυροσίνη 2,3%, βεταϊνη, οξύ (κιτρικό οξύ), σκόνη φλούδας λεμονιού 1,2%, αντισυσσωματικό παράγοντα (διοξείδιο του πυριτίου), παρασκεύασμα εκχυλίσματος ashwagandha [ashwagandha ( Withania somnifera ) εκχύλισμα ρίζας 0,79%, μαλτοδεξτρίνη], χρώμα (καραμέλα αμμωνίας), L-ασκορβικό οξύ, γλυκαντικό (σουκραλόζη), αλάτι, εκχύλισμα ρίζας κορεατικού ginseng ( Panax ginseng ) 0,18%, D-παντοθενικό, ασβέστιο, νικοτινικό οξύ, υδροχλωρική πυριδοξίνη, κυανοκοβαλαμίνη.
Κατασκευάζεται σε εργοστάσιο που παράγει γάλα, αυγά, σόγια, φιστίκια, σέλινο, καρκινοειδή, ψάρια, μαλάκια, διοξείδιο του θείου και ξηρούς καρπούς

Αναμείξτε 1 μερίδα σκόνης (11 g = 3 επίπεδα μεζούρες = 4 κουταλάκια του γλυκού επίπεδο) με 400 ml νερό σε ένα μπουκάλι shaker. Πάρτε 1 μερίδα καθημερινά 15 λεπτά πριν την προπόνησή σας. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Μακριά από παιδιά! Τα συμπληρώματα διατροφής δεν αντικαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής! Δεν πρέπει να καταναλώνεται από έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες και παιδιά κάτω των 18 ετών. Δεν συνιστάται για άτομα με ιατρική πάθηση ή/και που λαμβάνουν φάρμακα, αντιδιαβητικά. Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται εάν τα συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν βεταΐνη καταναλώνονται την ίδια ημέρα

Ημερήσια ποσότητα: 1 μερίδα (11 g) | Μερίδες ανά δοχείο: 30

 

11 γρ

NRV%* (11 g)

L-Κιτρουλίνη

1535 mg

**

Μηλικό οξύ (μηλικό οξύ)

667 mg

**

Βήτα-αλανίνη

1400 mg

**

Υδροχλωρική L-Αργινίνη

813 mg

**

- εκ των οποίων L-Αργινίνη

673 mg

**

L-Τυροσίνη

250 mg

**

Νιασίνη (νικοτινικό οξύ)

40 mg

25%

Βιταμίνη Β6

1,4 mg

100%

Ανοσία & Προστασία από Οξειδωτικό Στρες

Βιταμίνη C

80 mg

100%

Εκχύλισμα ρίζας Panax ginseng

19,5 mg

**

- εκ των οποίων τζινσενοσίδες

3,9 mg

**

Μεταβολικό Μίγμα

Βεταΐνη

241 mg

**

Χολίνη

490 mg

**

Ψυχικό Σύμπλεγμα

Παντοθενικό οξύ

6,0 mg

100%

Βιταμίνη Β12

2,5 μg

100%

Εκχύλισμα ρίζας Ashwagandha

87 mg

**

- εκ των οποίων με ανολίδες

1,5 mg

**

Σύμπλεγμα ηλεκτρολυτών

Κάλιο

405 mg

20%

Ασβέστιο

120 mg

15%

Χλωριούχο

150 mg

19%

Μαγνήσιο

60,0 mg

16%

Φώσφορος

150 mg

15%

Νάτριο

115 mg

**

*Τιμή αναφοράς θρεπτικών συστατικών για ενήλικες. **Δεν έχει καθοριστεί NRV.

Όπως όλα τα προϊόντα BioTechUSA, η σκόνη ροφήματος Pump Caffeine Free αποτελείται από ασφαλή και προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie