

Αλεύρι σίτου μαλακό από ντόπιους σπόρους που καλλιεργείται βιολογικά στο κτήμα Αντωνόπουλου στο Δίλοφο Λάρισας. Είναι ιδανικό για κέικ, μπισκότα, κουραμπιέδες, κουλουράκια, καθώς και για όλα τα γλυκά.
Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 13 τεμάχια.
Στο αγρόκτημα Αντωνόπουλου η καλλιέργεια γίνεται από το 1985 μόνο βιολογικά και με ντόπιους παραδοσιακούς και αρχαίους σπόρους. Η βιοποικιλότητα και η βιοισορροπία που επικρατεί στα ιδιόκτητα κτήματα του, αποτελεί εγγύηση για την υψηλή ποιότητα των προίόντων. Το greenhouse σας προτείνει ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε τα προίόντα εξαιρετικής γεύσης και θρεπτικής αξίας που παράγονται από σπόρους που αποτελούσαν βάση της διατροφής των προγόνων μας.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μία Συνταγή για Βιολογικούς Vegan Κουραμπιέδες
Μαλακό αλεύρι από σιτάρι βιολογικής καλλιέργειας.