heat greek-product
search

Βιολογικό Γιαούρτι Αγελαδινό Στραγγιστό 170g Βελούδο

14608
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

To βιολογικό γιαούρτι Βελούδο παράγεται από 100% φρέσκο ελληνικό βιολογικό αγελαδινό γάλα! Εντός λίγων ωρών από την στιγμή της συλλογής του γάλατος, αρχίζει η παστερίωση του σε ειδικές εγκαταστάσεις, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών του. Αφού πήξει το γιαούρτι, τοποθετείται σε τσαντίλες (πάνινες σακούλες) και παραμένει εκεί για 24 ώρες όπου στραγγίζεται με παραδοσιακό – φυσικό τρόπο. Έτσι το «Βελούδο» έρχεται σε εσάς με βελούδινη υφή, αλλά και πιο πλούσια γεύση!

1,80 €
με ΦΠΑ

Το γιαούρτι είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, όπως πρωτεΐνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και είναι συχνά εμπλουτισμένο με βιταμίνη D. Είναι, μια εξαιρετική πηγή ασβεστίου, περισσότερο και από το αγελαδινό γάλα. Περιέχει επίσης κάλιο, ριβοφλαβίνη, βιταμίνη Β12 και φωσφόρο.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Όχι
Bio
Όχι
Ναι

Παστεριωμένο ΓΑΛΑ* αγελάδος, καλλιέργεια γιαουρτιού.  *Προϊόν βιολογικής καλλιέργειας

419 kJ / 101 kcal
Λιπαρά:
7,2g
Υδατάνθρακες:
2,7g
Αλάτι:
0,1g

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie