greek-product bio-product
search

Cretan Queen Βιολογικό Μέλι Θυμάρι-Πεύκο-Άγρια Βότανα Κρήτης 250g

16364
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το βιολογικό μέλι Cretan Queen είναι ένα βραβευμένο μέλι και έχει χαρακτηριστική και γεμάτη γεύση, που συνδιάζει θυμάρι, πεύκο και άγρια βότανα της οικογενείας μελισσοκόμων “Φραγκιαδάκη”. Βιολογικό μέλι εξαιρετικής ποιότητας, που παράγουν οι μέλισσες, από τα πλούσια σε άγρια βότανα βουνά της Κρήτης.

7,20 €
με ΦΠΑ

Το κρητικό μέλι είναι εξαιρετικά εκλεπτυσμένο, πραγματικά μοναδικό και είναι τελικά μια αντανάκλαση της περιοχής που συλλέγεται. Το νησί έχει πολύ πλούσια και άφθονη χλωρίδα λόγω της εξαιρετικής ηλιοφάνειας, που επιτρέπει σε 2.200 μελισσοκόμους να ζήσουν από την εκτιμώμενη παραγωγή 12.000 τόνων μελιού ετησίως.

Στην Ελλάδα, η μελισσοκομία είναι μια πραγματική παράδοση που πηγαίνει αρκετά εκατομμύρια χρόνια πίσω. Από τους αρχαίους χρόνους, οι Έλληνες γνώριζαν για τη μεγάλη θρεπτική του αξία και την είχαν συνδέσει με θεϊκές ιδιότητες, όπως μαρτυρούν πολυάριθμα αρχαιολογικά ευρήματα, ακόμη και η μυθολογία.

Μάλιστα, το μέλι παίζει σημαντικό ρόλο στην κρητική διατροφή, καθώς καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες και εκτιμήθηκε πολύ πριν το ελαιόλαδο ή το κρασί. Οι περισσότερες σπεσιαλιτέ ζαχαροπλαστικής το περιέχουν και είναι το κύριο συστατικό σε πολλά γλυκά όπως μπακλαβάς ή τουλούμπα.

Origin
Greek
Bio
Ναι

100% αγνό μέλι

Διατροφική αξία ανα μερίδα:  

Ενέργεια

  64 kcal

Λιπαρά

  0γρ

    Κορεσμένα λιπάρα

  0γρ

    Ακόρεστα λιπαρά     

  0γρ

Υδατάνθρακες

17γρ

   Συνολικά σάκχαρα

17γρ

Εδώδιμες ίνες

   0γρ

Χοληστερόλη

   0γρ

Νάτριο 

   0γρ

Πρωτεϊνη

   0γρ

Βιταμίνη D

     0mcg

Ασβέστιο

  1mg

Σίδηρος

  0mg

Κάλιο

13mg

Διατροφικά στοιχεία: 12 μερίδες ανά συσκευασία, όταν το μέγεθος της κάθε μερίδας είναι 1 κουταλάκι του γλυκού, ήτοι 21 g             

                

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie