greek-product bio-product
search

Βιολογικά Αγγουράκια Τουρσί 330g Your Organic Nature

15294
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Τα τουρσιά Your Organic Nature είναι τέλεια για να ανοίξετε µε τον καλύτερο τρόπο την όρεξη σας με την αξιοπιστία της βιολογικής προέλευσης τους.

4,75 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 8 τεμάχια.

Αγγουράκι τουρσί, γνωστό και ως πίκλα, είναι αγγούρι που έχει γίνει τουρσί σε ξύδι και έχει αφεθεί να ζυμωθεί για κάποιο χρονικό διάστημα, είτε βυθίζοντας τα αγγούρια σε όξινο διάλυμα είτε ξινίζοντάς τα με γαλακτοζύμωση. Τα αγγουράκια τουρσί αποτελούν συχνά μέρος των μικτών τουρσιών.

Origin
Greek
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Αγγουράκια*, ξύδι από κρασί*, ζαχαροκάλαμο*, μυρωδικό ξύδι*, θαλασσινό αλάτι, άνηθος*, σπόροι μουστάρδας*, βότανα* (κρεμμύδια*, κόλιανδρος*, μάραθο*, πιπέρι*). Συσφικτικός παράγοντας: κιτρικό ασβέστιο. =* Βιολογικό

Ενέργεια 34 kcal (145 kJ)
Λιπαρά 0,2 γρ
Κορεσμένα λιπαρά 0,1 γρ
Υδατάνθρακες 6,1 γρ
Σάκχαρα 4,5 γραμμάρια
Πρωτείνη 0,4 γρ
Αλάτι 1,7 γρ
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie