bio-product
search

Biovegan Bιολογικό Υποκατάστατο Αυγού / My Scrambled Egg Alternative 50g

16151
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το My Scrambled Egg Alternative είναι η φυτική εναλλακτική για το πρωινό σας. Με βάση το αλεύρι ρεβιθιού, αυτή η εναλλακτική λύση ομελέτας είναι βιολογική, vegan και χωρίς γλουτένη. Απλώς ανακατέψτε το My Scrambled Egg Alternative με νερό, τηγανίστε το σε ένα τηγάνι και πασπαλίστε το με λαχανικά και μυρωδικά της αρεσκείας σας. Το My scrambled egg alternative είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για πιάτα όπως τηγανητά νουντλς ή ρύζι, κατσαρόλες ή αλμυρά μάφιν.

2,20 €
με ΦΠΑ

H Biovegan είναι πρωτοπόρος εταιρεία στην παραγωγή και εμπορία συστατικών για το ψήσιμο και το μαγείρεμα από το 1986.

Για τη Biovegan, τα πάντα έχουν να κάνουν με τη φυσική γεύση ! Εργάζονται συνεχώς για την ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων, που σας προσφέρουν υπέροχη γεύση και απόλαυση με βιολογικά, vegan τρόφιμα και τρόφιμα χωρίς γλουτένη . Στόχος τους είναι να απλοποιήσουν τον βιολογικό και vegan τρόπο ζωής και να τον κάνουν νόστιμο, εύκολο και ποικίλο, ώστε ο καθένας να μπορεί να βιώσει την αγνή γεύση με καθαρή συνείδηση.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Αλεύρι ρεβιθιού* (80 %), άμυλο μπιζελιού*, φλούδες από ψύλλιο*, αλάτι, ινουλίνη*, ίνες καρότου*, σκόνη καρότου*, καρυκεύματα* (σκόρδο*, κύμινο*, κουρκουμά*, μοσχοκάρυδο*, πάπρικα*, λευκό πιπέρι* , κρεμμύδι*), πρωτεΐνη λιναρόσπορου*, σχοινόπρασο*. (Μπορεί να περιέχει ίχνη από σόγια , σέλινο , μουστάρδα , σουσάμι , λούπινο και ξηρούς καρπούς .)

*από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια

  1. Προθερμαίνετε καλά ένα επικαλυμμένο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
  2. Τώρα, χρησιμοποιώντας ένα σύρμα, ανακατέψτε το περιεχόμενο της συσκευασίας με 125 ml κρύο νερό.
  3. Ρίξτε λίγο λίπος στο ζεστό τηγάνι και στη συνέχεια ρίξτε την ανάμεικτη σκόνη στο τηγάνι σε 3 σταγόνες. Αναποδογυρίζουμε τις σταγόνες μετά από 3 λεπτά και τις ζεσταίνουμε για άλλο 1 λεπτό.
  4. Στη συνέχεια, σπάστε τις σταγόνες με δύο σπάτουλες και ζεστάνετε για 1 λεπτό ακόμα. Τώρα προσθέστε ένα μικρό κομμάτι μαργαρίνης, ρίξτε τα πάντα στο τηγάνι - απολαύστε!
Διατροφικές αξίες ανά 100 g (ξηρό)
Ενέργεια 1365 kJ / 324 kcal
Λίπος 5,2 γρ
εκ των οποίων Κορεσμένα 0,9 γρ
Υδατάνθρακες 47 γρ
εκ των οποίων η ζάχαρη 3,3 γρ
Ινα 7,3 γρ
Πρωτεΐνη 19 γρ
Αλας 3,6 γρ
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie