• Νέο
bio-product
search

La Bio Idea Βιολογικό Κριθαράκι με Κουρκουμά & Πιπέρι 400g

16445
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το κριθαράκι είναι ένα μικρό, αποξηραμένο είδος ζυμαρικού που χρησιμοποιείται παραδοσιακά στη σούπα, αλλά είναι επίσης νόστιμο ως ζυμαρικό ή ως γρήγορη παραλλαγή ριζότο. Αυτή η παραλλαγή είναι εμπλουτισμένη με τη ζεστή γεύση του κουρκουμά και μια πρέζα μαύρο πιπέρι. Παράγεται γεμάτη αγάπη και μεράκι από την οικογένεια Barbagallo, που έχει 100 χρόνια εμπειρίας. Real pasta con amore e passione!

4,20 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 6 τεμάχια.

Ο κουρκουμάς γνωστός ως χρυσή σκόνη είναι ένα ψηλό φυτό που συναντάμε στην Ασία και στην κεντρική Αμερική. Χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή Ινδική Ιατρική εδώ και χιλιετίες για να αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα υγείας.Περισσότερες από 2.000 επιστημονικές μελέτες υποστηρίζουν τη χρησιμότητά του στην αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων υγείας. Το δραστικό συστατικό του κουρκουμά είναι η κουρκουμίνη, η οποία έχει πολύ φτωχή απορρόφηση. Άρα λαμβάνοντας απλά κουρκουμά δε σημαίνει ότι επωφελούμαστε από τις εξαιρετικές του ιδιότητες! Γι’ αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε το συνδυασμό κουρκουμά με μαύρο πιπέρι. Ο συνδυασμός αυτός έχει βρεθεί ότι αυξάνει την απορρόφηση της κουρκουμίνης έως και 2000%.Η κουρκουμίνη είναι μια πολυφαινόλη με ισχυρές• Αντιφλεγμονώδεις• Αντιοξειδωτικές• Αντιμικροβιακές και• Επουλωτικές ιδιότητες

Το μαύρο πιπέρι, που αυξάνει τη απορρόφηση της κουρκουμίνης, έχει βρεθεί ότι διαθέτει και αυτό αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και βοηθάει στις φλεγμονές του γαστρεντερικού συστήματος και της πέψης.Ο συνδυασμός κουρκουμά και μαύρου πιπεριού προσφέρει πολλά οφέλη στην υγεία. Με βάση αποτελέσματα κλινικών μελετών ο συνδυασμός κουρκουμά και μαύρου πιπεριού βοηθάει στην αντιμετώπιση της φλεγμονής και του απλού καθημερινού πόνου.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Σιμιγδάλι σκληρού σίτου*, κουρκουμάς σε σκόνη* (1%), μαύρο πιπέρι σε σκόνη* (0,2%), νερό. *= Βιολογικό

Eέργεια 310 kcal (1297 kJ)
Λίπος 1,6 γρ
Κορεσμένα λιπαρά 0,3 γρ
Υδατάνθρακες 60 γραμμάρια
Σάκχαρα 2,1 γρ
Διαιτητικές ίνες 5 γραμμάρια
Πρωτείνες 11,5 γρ
Αλας 0 γραμμάρια
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie