

Υπέροχο βιολογικό κριθαράκι με μανιτάρια . Παρασκευάζεται από τα καλύτερα υλικά βιολογικής καλλιέργειας και αποτελλεί από μόνο του ένα πεντανόστιμο πλήρες γεύμα ή συνοδεύει άριστα το κρέας και το κοτόπουλο. Συστατικά : σιμιγδάλι , νερό , αλάτι , μανιτάρι.
Κοτόπουλο & κριθαράκι με μανιτάρια
Υλικά:
Εκτέλεση συνταγής :
Σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο . Προσθέτουμε το κοτόπουλο και το γυρίζουμε και από τις δύο μεριές μέχρι να σχηματίσει κρούστα. Ρίχνουμε το ντοματάκι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το κοτόπουλο να ψηθεί . Σε άλλη κατσαρόλα σωτάρουμε το κριθαράκι με το μανιτάρι σε λίγο ελαιόλαδο. Βάζουμε το κοτόπουλο με όλο το ζουμί του σε ένα ταψί , προσθέτουμε το κριθαράκι και 2 κούπες νερό , ανακατεύουμε και ψήνουμε στους 180º για 20' . Ελέγχουμε συχνά και αν χρειαστεί συμπληρώνουμε νερό. Πριν το σβήσουμε ρίχνουμε το τυρί και ανακατεύουμε καλά να πάει παντού.