

Ντολμαδάκια χωρίς κιμά με φρεσκοστιμμένο χυμό λεμονιού .Τα κατεψυγμένα Ντολμαδάκια της Μαριάννας διατίθονται σε πρακτική συσκευασία των 500 γραμμαρίων (περίπου 40 ντολμαδάκια - 4 μερίδες), σε στρογγυλό τάπερ κατάλληλο για τρόφιμα κλεισμένα αεροστεγώς. Είναι έτοιμα μετά από 20' βράσιμο σε σιγανή φωτιά .
Τα Ντολμαδάκια της Μαριάννας είναι το πλέον πρόσφατο προϊόν της Μαριάννας Καζάκη. Η παρασκευή τους ξεκίνησε μόλις το χειμώνα του 2005, μετά από φορτική πίεση φίλων και γνωστών που ήθελαν να μπορούν να απολαμβάνουν την αυθεντική γεύση χωρίς κόπο.
Η πρώτη δοκιμαστική παρτίδα έγινε ανάρπαστη σε κατάστημα delicatessen στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Έτσι, αποφασίστηκε η συνεχής παραγωγή του προϊόντος.
Η ξεχωριστή ποιότητά του οφείλεται φυσικά το γεγονός ότι παράγονται με τα Αμπελόφυλλα Της Μαριάννας αλλά και πάντα σύμφωνα με την πετυχημένη συνταγή της Μαριάννας. Τα ντολμαδάκια της Μαριάννας δεν περιέχουν κιμά.
Τα Ντολμαδάκια της Μαριάννας παράγονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Αμπελουργικού Οίκου Καζάκη στη Νέα Γωνιά της Χαλκιδικής. Τα συστατικά έρχονται κάθε μέρα με ξεχωριστές παραλαβές, ώστε να είναι πάντα φρέσκα, ενώ ο χυμός λεμονιού είναι φρεσκοστυμμένος. Τα Ντολμαδάκια της Μαριάννας δεν περιέχουν κανένα συντηρητικό.
Αμπελόφυλλα Μαριάννας, ρύζι, κρεμμύδι ξερό, κρεμμύδι φρέσκο, άνιθο, μαϊδανό, δυόσμο, ηλιέλαιο, φυσικός χυμός λεμόνι, αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη.
Τοποθετούμε τα ντολμαδάκια σε κατσαρόλα διαμέτρου περίπου 18 εκατοστών (χωρίς το τάπερ). Αφήνουμε να ξεπαγώσουν και συμπληρώνουμε με ζεστό νερό μέχρι να καλυφθούν. Προσθέτουμε λάδι και λεμόνι. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 20 λεπτά.
Το προϊόν δεν φέρει πιστοποίηση gluten free.