greek-product bio-product
search

Βιολογικά Φασόλια Πλακέ 500g Βιοαγρός

15636
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Τα εκλεκτά βιολογικά όσπρια της Βιοαγρός προέρχονται από τις πιο εύφορες περιοχές και συλλέγονται από επιλεγμένους παραγωγούς. Έχουν ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά και υψηλή θρεπτική αξία και καλλιεργούνται για δεκάδες χρόνια με παραδοσιακό τρόπο.

5,95 €
με ΦΠΑ

Τα βιολογικά φασόλια είναι πολύ πλούσια σε φυτικές ίνες και φυλλικό οξύ (βιταμίνη Β9), ενώ είναι και μία καλή πηγή χαλκού, μαγγανίου, φωσφόρου, θειαμίνης (βιταμίνη Β1), πρωτεϊνών, σιδήρου και μαγνησίου. Περιέχουν επίσης βιταμίνες C και Ε, ασβέστιο, υδατάνθρακες και ιχνοστοιχεία. Μερικά είδη φασολιών, όπως τα μαύρα φασόλια, τα κόκκινα και τα pinto, είναι πολύ πλούσια και σε μολυβδαίνιο. Ένα φλιτζάνι μπορεί να περιέχει μέχρι και 285% στης Ημερήσιας Πρόσληψης. Τέλος, είναι πολύ φτωχά σε λιπαρά.

Origin
Greek
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Μεγάλα λευκά φασόλια*

*Προϊόν βιολογικής γεωργίας

Ενέργεια                1574 kJ / 373 kcal
Λιπαρά:
0.85g
Kορεσμένα:
0.20g
Υδατάνθρακες:
60.27g
Σάκχαρα:
2.11g
Εδώδιμες Ίνες:
15.20g
Πρωτεΐνες:
23.36g
Αλάτι:
<0.1g

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie