bio-product
search

Βιολογικές Φακές Κόκκινες 400g Βιοαγρός

15231
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Οι φακές περιέχουν φυτικές ίνες, φυλλικό οξύ, βιταμίνη Β1 και μέταλλα. Επίσης είναι πολύ καλή πηγή σιδήρου.

2,50 €
με ΦΠΑ

Ένα από τα ποικίλα χρώματα της είναι και το κόκκινο-πορτοκαλί οι γνωστές σε μας κόκκινες φακές. Είναι πιο εύπεπτες ειδικά για άτομα με ευερέθιστο έντερο. Με περίπου το 30% των θερμίδων τους να προέρχεται από πρωτεΐνες, οι φακές έχουν το τρίτο υψηλότερο επίπεδο πρωτεΐνης, κατά βάρος, οποιουδήποτε οσπρίου, μετά τη σόγια και την κάνναβη. Οι πρωτεΐνες περιλαμβάνουν τα ουσιώδη αμινοξέα ισολευκίνη και λυσίνη.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Origin
Foreign
Bio
Ναι

Βιολογικές κόκκινες φακές  

*Προϊόν βιολογικής γεωργίας

Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια: 1288kJ/306kcal - Λιπαρά: 1,5g εκ των οποίων κορεσμένα: 0,3g - Υδατάνθρακες: 43g εκ των οποίων σάκχαρα: 1g - Φ. Ίνες: 18g - Πρωτεΐνες: 21g - Αλάτι: 0,05g

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie