Σαρδέλα Αιγαίου σε Βιολογικό Ελαιόλαδο Bio, Ελληνική, Think Green
Η επιλεγμένη σαρδέλα thinkgreen αλιεύεται στα ανοιχτά του βορείου Αιγαίου στη περιοχή του Αγίου Όρους και η επεξεργασία της γίνεται όσο είναι ακόμη φρέσκια. Η σαρδέλα αυτής της περιοχής είναι γνωστή για την εξαιρετική της γεύση, η οποία οφείλεται τόσο στο ποσοστό άλατος στο νερό όσο και στον πλούσιο βυθό αυτής της θαλάσσιας περιοχής.
Η σαρδέλα με την υψηλή περιεκτικότητά της σε ω3 λιπαρά οξέα, τα οποία μειώνουν τα επίπεδα της «κακής» χοληστερίνης στο αίμα, θεωρείται ένα από τα πιο υγιεινά ψάρια της εποχής μας
Για το ψάρεμα του Γαύρου και της Σαρδέλας χρησιμοποιούνται δίχτυα ασφαλή για να μη τίθενται σε κίνδυνο άλλα μεγαλύτερα ψάρια και δελφίνια. Το ψάρεμά τους γίνεται σε μέρη που θεωρείται ότι υπάρχει ισορροπία στον πληθυσμό των ψαριών.
Το πάντρεμά της με το θαυμάσιο ελαιόλαδο* της χώρας μας σας χαρίζει μια ανεπανάληπτη γευστική απόλαυση με τη μυρωδιά της θάλασσας, όποια εποχή του χρόνου και αν τις γευθείτε.
- Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
- Όχι
- Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
- Ναι
- Origin
- Greek
- Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
- Όχι
- Vegan
- Όχι
- Bio
- Ναι
- Lactose Free
- Ναι