• Νέο
search

Βιοαγρός Αλάτι Ατλαντικού Ψιλό 300g

16423
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το αλάτι Ατλαντικού έχει γκρι χρώμα διότι συλλέγεται με φυσικό τρόπο, ξηραίνεται με ήλιο στο έδαφος, δεν πλένεται και δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία. Δεν περιέχει αφυγραντικά πρόσθετα και λευκαντικές ουσίες. Με τον τρόπο αυτό διατηρούνται όλα τα χαρακτηριστικά του αλατιού που προέρχονται από την ανοιχτή θάλασσα.

2,70 €
με ΦΠΑ

Το αλάτι της Κελτικής Θάλασσας είναι ένας τύπος αλατιού που συλλέγεται από το θαλασσινό νερό του Ατλαντικού στα ανοικτά των ακτών της Βρετανίας και της Γαλλίας χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Celtic με τις ξύλινες τσουγκράνες. Με αυτόν τον τρόπο, κανένα μέταλλο δεν αγγίζει το αλάτι.

Το κέλτικο αλάτι της θάλασσας είναι ακατέργαστο και περιέχει και τα 84 ωφέλιμα στοιχεία του, χωρίς συντηρητικά, χημικά ή πρόσθετα.

100% θαλασσινό αλάτι

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie