bio-product
search

Βιολογικό Πιπέρι Μάυρο Αλεσμένο 100g Spice Me

15802
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το μαύρο πιπέρι είναι ο βασιλιάς των μπαχαρικών και το δημοφιλέστερο μπαχαρικό στον κόσμο. Προέρχεται από τους καρπούς του φυτού piper nigrum που συλλέγονται λίγο πριν ωριμάσουν και αποξηραίνονται στον ήλιο.

2,65 €
με ΦΠΑ

Πασίγνωστο στον κόσμο της μαγειρικής ως καρύκευμα που χαρίζει έντονο άρωμα και γεμάτη πικάντικη γεύση, ταιριάζει με όλα τα είδη κρεάτων, στα μπιφτέκια, σε σαλάτες, φαγητά φούρνου και κατσαρόλας αλλά ακόμα και σε κοκτέιλ.

Η πλούσια σε θρεπτικά και θεραπευτικά συστατικά δομή του, μπορεί να προσφέρει ευρύ φάσμα από οφέλη για την υγεία. Έτσι, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι εδώ και χιλιάδες χρόνια, το μαύρο πιπέρι εξακολουθεί να είναι αναντικατάστατο κομμάτι στην κουζίνα κάθε πολιτισμού.

Origin
Foreign
Bio
Ναι

Βιολογικό πιπέρι
*Προϊόν βιολογικής γεωργίας

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie