greek-product bio-product
search

Βιολογικός Κουρκουμάς 100g Βιοαγρός

15630
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ο κουρκουμάς είναι ένα "μαγευτικό" πικάντικο καρύκευμα ικανό να εμπλουτίσει φαγητά αλλά και να τους δώσει το καταπληκτικό του χρώμα. Είναι γνωστός για τη μαγειρική του χρήση ιδιαίτερα στην Ινδία αλλά και στην Κίνα.

1,70 €
με ΦΠΑ

Στη μαγειρική προσθέστε το σε κρέμες ή σάλτσες, σε συνταγές με κοτόπουλο, λαχανικά, αρνί, γιαούρτι, ρύζι, ζυμαρικά και πατάτες!

Χρησιμοποιείται επίσης, ως θεραπευτικό μέσο για την ανακούφιση του πόνου και της φλεγμονής, ενώ παράλληλα αποτελεί πρώτης τάξεως αντιβιοτικό εξωτερικής χρήσης, προλαμβάνοντας βακτηριακές λοιμώξεις στα τραύματα και επιταχύνοντας τη διαδικασία της επούλωσης.

Origin
Greek
Bio
Ναι

Κουρκουμάς*

*Προϊόν βιολογικής γεωργίας

Ενέργεια                1779 kJ / 424 kcal
Λιπαρά:
10.0g
Kορεσμένα:
3.1g
Υδατάνθρακες:
65.0g
Σάκχαρα:
3.2g
Εδώδιμες Ίνες:
21.0g
Πρωτεΐνες:
8.0g
Αλάτι:
0.096g
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie