• -10%
bio-product
search

Βιολογική, Vegan Σοκολάτα Αμυγδάλου Nougat Crisp 80g Vivani

14824
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Εκλεκτό νουγκά αμυγδάλου, τραγανά κομμάτια καβουρδισμένης αμυγδάλου και αρωματική ζάχαρη από άνθη καρύδας.

3,33 €
3,70 €
με ΦΠΑ

Το καλύτερο μαντολάτο αμυγδάλου, τα τραγανά ψημένα κομμάτια αμυγδάλου και η αρωματική ζάχαρη από άνθη καρύδας δημιουργούν έναν εντελώς νέο κόσμο γεύσης σε αυτή την ιδιαίτερη σοκολάτα. Η συνταγή για vegan σοκολάτας γάλακτος χρησιμοποιεί το 38% του καλύτερου βιολογικού κακάο από τη Δομινικανή Δημοκρατία. Κανονικά, ένα φυτικό ρόφημα χρησιμοποιείται στη vegan σοκολάτα για την κρεμώδη υφή, αλλά η Vivani επέλεξε κάτι διαφορετικό: πολτό αμυγδάλου και αλεύρι φαγόπυρου, που εξασφαλίζει μια μοναδική γεύση!

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

ζάχαρη από άνθη καρύδας* 32 %, αμύγδαλα * 28 % (ψιλοκομμένα*/ πάστα αμυγδάλου *), κακάο μάζα*°, βούτυρο κακάο*°, αλεύρι φαγόπυρου*, εκχύλισμα βανίλιας bourbon*

Στερεά κακάο: 38% ελάχιστο

*από βιολογική γεωργία

Ενέργεια

2378 kJ / 568 kcal

Λίπος

40 γρ

Κορεσμένα λιπαρά οξέα

17 γρ

Υδατάνθρακες

38 γρ

Εκ των οποίων σάκχαρα

31 γρ

Πρωτεΐνη

11 γρ

Άλας

0,14 γρ

Μπορεί να περιέχει συστατικά άλλων ξηρών καρπών , γάλα και γλουτένη .

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

Greenhouse M.IKE, 2310 413 795, Μητροπολίτη Καλίδου 108
Συγκατάθεση για cookie