• -10%
search

Vivani Demeter Σκόνη Κακάο Santo Domingo 100g

16192
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Σκόνη κακάο με λεπτή γεύση με μειωμένα λιπαρά από τη Δομινικανή Δημοκρατία στην καλύτερη βιολογική και ποιότητα Demeter. Το ακατέργαστο, μη αλκαλοποιημένο κακάο με λίγο βούτυρο κακάο προσφέρει έντονη απόλαυση κακάο. Η σκόνη είναι ιδανική για κέικ, επιδόρπια και μούσλι και είναι φυσικά και μια απόλαυση που γλυκαίνεται ως ρόφημα.

2,97 €
3,30 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 4 τεμάχια.

Το κακάο εξαιρετικής γεύσης για τα προϊόντα VIVANI Demeter προέρχεται από τρία fincas στη Δομινικανή Δημοκρατία και είναι πλήρως ανιχνεύσιμο.

Tο κακάο παρέχει τονωτικά και διεγερτικά οφέλη, ενώ παράλληλα περιέχει ουσίες που ενισχύουν την διάθεση όπως η βήτα-φαινυλαιθυλαμίνη, η τρυπτοφάνη και η αναναμίδη. Πλούσιο σε πολυφαινόλες, το εκχύλισμα κακάου δεσμεύει τις ελεύθερες ρίζες προσφέροντας αντιοξειδωτικά οφέλη και προστασία από την πρόωρη γήρανση. Επιπλέον, οι πολυφαινόλες καταπραΰνουν και χαρίζουν μαλακτικές ιδιότητες στο δέρμα. Τέλος, οι Ξανθίνες (Θεοφυλλίνη, Θεοβρωμίνη και Καφεΐνη) προσφέρουν αποτοξινωτική δράση και μειώνουν την κατακράτηση, ενώ το Μαγνήσιο εμφανίζει οφέλη κατά του στρες.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Demeter
Ναι
Vegan
Ναι
Lactose Free
Ναι

Kακάο σε σκόνη** με μειωμένα λιπαρά

Στερεά βούτυρο κακάο: 10-12 %
**από βιοδυναμική καλλιέργεια
DE-ÖKO-013

Διατροφικές Πληροφορίες Ø 100γρ

Ενέργεια

1379 kJ / 330 kcal

Λίπος

11 γρ

Κορεσμένα λιπαρά οξέα

7 γρ

Υδατάνθρακες

15 γρ

Εκ των οποίων σάκχαρα

0 γρ

Πρωτεΐνη

28 γρ

Αλας

0,05 γρ

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie