• Νέο
greek-product bio-product
search

Βιοαγρός Βιολογικός Λιναρόσπορος Καφέ Ελληνικός 350g

16499
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Προσθέστε το στο γιαούρτι ή το παγωτό σας , στα δημητριακά, σε σαλάτες και μπορείτε να το αναμείξετε στο φαγητό σας. Μπορεί να προστεθεί σε αρτοσκευάσματα, πχ. πολύσπορο ψωμί, κουλουράκια, κριτσίνια κ.ά. Μπορεί επίσης να γίνει αφέψημα ή έγχυμα. Για να πάρετε όλα τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει, σας συμβουλεύουμε να τον κοπανίσετε πριν τον καταναλώσετε.

2,30 €
με ΦΠΑ

Καταναλώστε άφοβα λιναρόσπορο:
  1. Η κατανάλωση του συνδέεται με τη μείωση της χοληστερίνης.
  2. Τα ωμέγα-3 και οι φυτικές ίνες πολεμούν ενάντια στο διαβήτη. Σε έρευνα που έγινε στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο, οι συμμετέχοντες που κατανάλωναν ψωμί με λιναρόσπορο είχαν 28% λιγότερο ζάχαρο μία ώρα μετά την κατανάλωση του, σε σχέση με αυτούς που έτρωγαν σκέτο ψωμί.
  3. Ο λιναρόσπορος περιέχει 800 φορές περισσότερο λιγνάνες από τα φυτά που έχουν ερευνηθεί έως σήμερα. Οι λιγνάνες, όπως και το λινολενικό οξύ, ίσως δρουν κατά του καρκίνου.
  4. Περιέχει πολλές φυτικές ίνες, 100% φυσικές. Καταναλώστε σε συνδυασμό με άφθονο νερό.
  5. Δρα αποφασιστικά ενάντια στους ιούς και τα μικρόβια.
  6. Είναι καλός σύμμαχος κατά την εμμηνόπαυση. Ο λιναρόσπορος, όπως και η σόγια, είναι φυτοοιστρογόνα. Ο λιναρόσπορος είναι η πλουσιότερη φυτική πηγή φυτοοιστρογόνων, που βοηθούν στην ισορροπία των ορμονών, που με την σειρά τους οδηγούν σε ελάφρυνση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης.
Origin
Greek
Bio
Ναι



Βιολογικός λιναρόσπορος καφέ


*Προϊόν βιολογικής γεωργίας

Ενέργεια:
2234 kJ / 534 kcal
Λιπαρά:
42,2g
Kορεσμένα:
4g
Υδατάνθρακες:
28,9g
Σάκχαρα:
2g
Εδώδιμες Ίνες:
27,3g
Πρωτεΐνες:
18,3g
Αλάτι:
0,08g
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie