heat
search

Prealpi Μαλακό Τυρί Τριγωνάκια Χωρίς Λακτόζη 140g

16233
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Μαλακό τυρί σε σχήμα τρίγωνου από την Prealpi. Κρεμώδεις φέτες τυριού, νόστιμες και χωρίς λακτόζη.

2,50 €
με ΦΠΑ

Η λακτόζη είναι ένας τύπος απλής ζάχαρης που βρίσκεται φυσικά στο γάλα και στα γαλακτοκομικά προϊόντα. Συνήθως διασπάται από τη λακτάση, ένα ένζυμο στο λεπτό έντερο. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να παράγουν λακτάση, γεγονός που οδηγεί σε αδυναμία πέψης της λακτόζης στο γάλα. Στην πραγματικότητα, εκτιμάται ότι περίπου το 65% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει δυσανεξία στη λακτόζη , πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούν να αφομοιώσουν τη λακτόζη .

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Lactose Free
Ναι

ΤΥΡΙ (χωρίς λακτόζη), νερό, ΒΟΥΤΥΡΟ (χωρίς λακτόζη), πρωτεΐνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ (χωρίς λακτόζη), γαλακτωματοποιητής: κιτρικό νάτριο, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ.

Ενέργεια                901 kJ / 217 kcal
Λιπαρά:
17g
Kορεσμένα:
11g
Υδατάνθρακες:
1g
Σάκχαρα:
<0,5g
Πρωτεΐνες:
15g
Αλάτι:
1,7g
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie