bio-product
Σαπούνι σε μορφή πλάκας, bio, vegan, 100gr, AlmaWin
search
  • Σαπούνι σε μορφή πλάκας, bio, vegan, 100gr, AlmaWin

Σαπούνι σε μορφή πλάκας, bio, vegan, 100gr, AlmaWin

12573
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά σαπουνιού της AlmaWin, σε εξαιρετική τιμή από τα προϊόντα προσωπικής υγιεινής του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Είναι ιδανικό για την περιποίηση του σώματος. Διατηρεί το δέρμα σε μια φυσική ισορροπία. Το σαπούνι της AlmaWin είναι επίσης κατάλληλο για τον καθαρισμό λεκέδων τοπικά, σε πολύ λερωμένα ρούχα.

1,65 €
με ΦΠΑ

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

ΠΑΛΜΑΤΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ * , ΚΟΚΑΤΟ ΝΑΤΡΙΟΥ * , ΝΕΡΟ, ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ * , ΘΕΙΟΘΕΙΩΜΕΝΟ ΝΑΤΡΙΟ, ΧΛΩΡΙΔΙΟ ΝΑΤΡΙΟ, ΑΡΩΜΑΤΑ (έλαιο φλούδας λεμονιού εσπεριδοειδών * ), ΛΕΜΟΝΙ

* Προϊόν βιολογικής καλλιέργειας

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

ΚΙΡΠΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, 2321056660, 59509333, ΒΙΠΕ ΣΕΡΡΩΝ
Συγκατάθεση για cookie