• Νέο
bio-product
search

Βιολογικός Χυμός Πορτοκάλι Σαγκουίνι 700ml Your Organic Nature

15994
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Γευστικός χυμός από βιολογικά πορτοκάλια που έχουν ωριμάσει στον ήλιο, εμπλουτισμένος με ασερόλα και αρωματικό τσάι από άνθη πορτοκαλιάς.

8,90 €
με ΦΠΑ

Το Σαγκουίνι είναι μία ποικιλία πορτοκαλιού, με βαθύ κόκκινο χρώμα, σχεδόν στο χρώμα του αίματος. Το χαρακτηριστικό σκούρο χρώμα της σάρκας οφείλεται στην παρουσία των ανθοκυανινών, μια οικογένεια χρωστικών που είναι κοινές στα πολλά λουλούδια και φρούτα, αλλά όχι συχνές σε εσπεριδοειδή.

Είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και σε λυκοπένιο, φυσική χρωστική ουσία που του χαρίζει το κόκκινο χρώμα και είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό, το οποίο θεωρείται ότι προστατεύει τον οργανισμό από τα καρδιαγγειακά νοσήματα και διάφορους τύπους καρκίνου.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Χυμός πορτοκαλιού* (50%), τσάι από άνθη πορτοκαλιάς (νερό, άνθη πορτοκαλιάς*) (38%), συμπυκνωμένος χυμός σταφυλιού με χαμηλή οξύτητα*, πολτός ασερόλα* (2%), σιρόπι αγαύης*, συμπυκνωμένος χυμός καρότου*, λάδι πορτοκαλιού*. *= Βιολογικό

Ενέργεια 51 kcal (214 kJ)
Λίπος 0 γραμμάρια
Κορεσμένα λιπαρά 0 γραμμάρια
Υδατάνθρακες 12 γραμμάρια
Σάκχαρα 11 γραμμάρια
Πρωτείνη 0 γραμμάρια
Αλάτι 0 γραμμάρια
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.

Πληροφορίες προμηθευτή

Greenhouse M.IKE, 2310 413 795, Μητροπολίτη Καλίδου 108
Συγκατάθεση για cookie