bio-product
search

Amaizin Βιολογικό Καλαμπόκι Γλυκό 200g

16307
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Ολοκληρώστε το tex mex πιάτο σας με αυτό το γλυκό καλαμπόκι! Έτοιμο για χρήση σε εύχρηστη συσκευασία μερίδων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βιολογικό καλαμπόκι Amaizin σαν γαρνιτούρα σε σαλάτες, σε σάλτσες, σε τοστ, σε γρήγορα γεύματα.

1,95 €
με ΦΠΑ

Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 6 τεμάχια.

Το καλαμπόκι αποδίδει 86 θερμίδες στα 100γρ. ενώ περιέχει αρκετή ποσότητα νερού. Έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά, χοληστερίνη και αλάτι. Είναι πλούσια πηγή φυτικών ινών ενώ το μεγαλύτερο μέρος των θερμίδων του προέρχεται από υδατάνθρακες, γεγονός το οποίο καθιστά το σιρόπι καλαμποκιού μια καλή και οικονομική εναλλακτική της ζάχαρης. Οι φυτικές ίνες που περιέχει βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του εντέρου και της πέψης.

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι

Καλαμπόκι*, νερό, θαλασσινό αλάτι. *= Βιολογικό

Ενέργεια 64 kcal (269 kJ)
Λίπος 1,5 γρ
Κορεσμένα λιπαρά 0,8 γρ
Υδατάνθρακες 9,2 γρ
Σάκχαρα 3,8 γρ
Φυτικές ίνες 2,2 γρ
Πρωτείνη 2,3 γρ
Αλας 0,3 γρ
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie