

Ο Βιολογικός Γλυκός Τραχανάς «Το Πλαστήρι» παρασκευάζεται με τα αγνότερα υλικά: Σιμιγδάλευρο σκληρού σίτου ζυμωμένο με φρέσκο γάλα , όλα πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας .
Οδηγίες μαγειρέματος (4-5 μερίδες):
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε 6 φλιτζάνια νερό. Ρίχνουμε μέσα ½ φλιτζάνι τραχανά και τον αφήνουμε να βράσει. Αφού βράσει ο τραχανάς βάζουμε το βούτυρο, λίγο αλάτι και ανακατεύουμε καλά. Μόλις λιώσει το βούτυρο, λίγο αλάτι και ανακατεύουμε καλά. Μόλις λειώσει το βούτυρο, αποσύρουμε την κατσαρόλα απ΄ την φωτιά και ρίχνουμε από πάνω 200 γρ. φέτα τριμμένη. Εάν θέλουμε βάζουμε τη σούπα πιο πηχτή , βάζουμε περισσότερο τραχανά. Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Τα ζυμαρικά «Το Πλαστήρι» παράγονται στην Κατερίνη, στους πρόποδες του Ολύμπου,από 100% σιμιγδάλι σκληρό σίτου , από πιστοποιημένες βιολογικές γεωργικές καλλιέργειες.