• -20%
bio-product
search

Vegan/Organic Σπρέι Kατά της Kακοσμίας 15ml BUCCOTHERM

15844
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Είναι κατασκευασμένο με θερμό ιαματικό νερό της πηγής Castéra-Verduzan! Καταπολεμά την κακοσμία της αναπνοής, βοηθά στην καταπολέμηση της πλάκας και στην εξουδετέρωση των βακτηριδίων.

4,79 €
5,99 €
με ΦΠΑ

Το προϊόν αποτελείται μόνο από φυτικά συστατικά & δεν ελέγχεται σε ζώα! Το 100% των συστατικών του είναι φυσικής προέλευσης με την πλειοψηφία των συστατικών από βιολογική γεωργία. Δεν περιέχει γλουτένη, paraben, αλκοόλ, σακχαρίνη, πολυαιθυλενογλυκόζη, σιλικόνες, φαινοξυαιθανόλη, συνθετικά αρώματα, ζωϊκά προϊόντα, συστατικά που προέρχονται από γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς, κατάλοιπα πετρελαίου και συντηρητικά μη εγκεκριμένα από την Ecocert.

34.7% ORGANIC OF TOTAL

Πιστοποιημένο Gluten Free
Ναι
Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Πραγματοποιείτε ένα ή δύο ψεκάσματα  έως τέσσερις φορές την ημέρα. Συνίσταται για ηλικίες άνω των 6 χρόνων.

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie