bio-product
search

Αφρόλουτρο με Λεβάντα (Κανονική προς Ξηρή Επιδερμίδα) 200 ml Uterkram Bio

13738
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Το Urtekram Tune In Soothing Lavender Body Wash είναι ένα μαλακό καθαριστικό σώματος με ελκυστικό άρωμα λεβάντας.

7,50 €
με ΦΠΑ

Το Urtekram Tune In Soothing Lavender Body Wash είναι ένα μαλακό καθαριστικό σώματος με ελκυστικό άρωμα λεβάντας. Τα ενυδατικά συστατικά όπως η αλόη βέρα και τα φυσικά έλαια περιποιούνται απαλά το δέρμα σας .Θα νιώσετε τόσο χαλαροί που θα μεταφερθείτε σε ένα κόσμο γεμάτο αρωματικά λουλούδια που ταλαντεύονται στο ζεστό αεράκι. Πιστοποιημένο από την Ecocert Cosmos Organic, 100% φυσικής προέλευσης και vegan.

Origin
Foreign
Vegan
Ναι
Bio
Ναι

Συστατικά: Aqua, εκχύλισμα φύλλων Aloe Barbadensis*, Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Glycerin**, Polyglyceryl-4 Caprate, Sodium Chloride, Chamomilla Recutita Oil*, Eucalyptus Glowivandu Lefolail, Εκχύλισμα*, έλαιο Lavandula Angustifolia*, Lavandula Hybrida Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*, Salix Purpurea Bark Extract*, παλμιτικός ασκορβυλεστέρας, βήτα-σιτοστερόλη, υαλουρονικό νάτριο, σκουαλένιο, ελαιώδης γλυκερόλη, γαλυκερυλολιθίνη, υδρογονωμένη παλμιδίνη, γαλυκεριθρίνη, γαλυκεριθίνη, γαλυκεριθόλη, παλμιτική παλμιτική άλας Acid, Parfum, Linalool (* = συστατικό από βιολογική γεωργία, ** = φτιαγμένο με βιολογικά συστατικά). 14 % βιολογικά του συνόλου. 39% οργανικό του συνόλου μείον νερό και μέταλλα. 100% φυσικής προέλευσης του συνόλου. COSMOS ORGANIC πιστοποιημένο από την Ecocert Greenlife σύμφωνα με το COSMOS Standard

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie