Τυρί 

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 16 από 49 αντικείμενα
 • 5,40 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά βιολογικής φέτας Δράμας, Μενοίκιο, σε μοναδική τιμή από τα τυριά του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Παρασκευάζεται από φρέσκο, παστεριωμένο, 100% ελληνικό γάλα. Παράγεται, σύμφωνα με τις προδιαγραφές AGROCERT της φέτας, με 100% βιολογικό πρόβειο γάλα, από ζώα που τρέφονται με, δικής μας παραγωγής, βιολογική ζωοτροφή.

 • 12,95 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά βιολογικής κατσικίσιας γραβιέρας Αίγινο, από 100% ελληνικό γάλα, στην καλύτερη τιμή, από τα γαλακτοκομικά του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Αγνή, παραδοσιακή γραβιέρα εξάμηνης ωρίμανσης, από παστεριωμένο, κατσικίσιο, ελληνικό γάλα βιολογικής κτηνοτροφίας. Αυθεντική πλούσια γεύση που συνοδεύει ευχάριστα κάθε γεύμα σας !

 • 7,17 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Το Μαλακό τυρί  Κατσικάκι Μαστέλο® είναι λευκό μαλακό τυρί, χωρίς επιδερμίδα με συμπαγή μάζα, είναι αρωματικά ασθενές, έχει ελαστική υφή και η γεύση του είναι γαλακτώδης. Φτιάχνεται από παστεριωμένο πλήρες κατσικίσιο γάλα από ευκίνητα μικρόσωμα θηλαστικά που ζουν στα Χιώτικα βουνά. Η φυσική χλωρίδα της Χίου δίνει γευστικά χαρακτηριστικά στο γάλα που...

 • 13,95 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Παραδοσιακό τυρί από 100% γίδινο γάλα. Παρασκευάζεται  από ντόπια ράτσα που βόσκει πολλά είδη αγριόχορτου, φύλλα, καρπούς βελανιδιάς και πουρνάρια, σε υψόμετρο 1.600 μέτρων, στα Καμβούνια όρη. Έχει χαμηλότερα λιπαρά, είναι πιο πλούσιο σε ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο και έχει αντιαλλεργικές ιδιότητες λόγω της σύνθεσης των πρωτεϊνών του γίδινου γάλακτος.

 • 7,50 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Παραδοσιακό τυρί από 100% γίδινο γάλα. Παρασκευάζεται  από ντόπια ράτσα που βόσκει πολλά είδη αγριόχορτου, φύλλα, καρπούς βελανιδιάς και πουρνάρια, σε υψόμετρο 1.600 μέτρων, στα Καμβούνια όρη. Έχει χαμηλότερα λιπαρά, είναι πιο πλούσιο σε ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο και έχει αντιαλλεργικές ιδιότητες λόγω της σύνθεσης των πρωτεϊνών του γίδινου γάλακτος.

 • 6,20 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά βιολογικού κασεριού της ΛΕΣΒΙΓΑΛ, σε καταπληκτική τιμή από τα γαλακτοκομικά του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Από βιολογικό αιγοπρόβειο γάλα που παράγεται αποκλειστικά από αιγοπρόβατα της φυλής Λέσβου. Εξαιρετικά γευστικό για τα σάντουιτς, τις σαλάτες και για να συνοδεύει κάθε γεύμα σας.

 • 7,50 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αιγοπρόβειο τυρί ,  προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας  Προέλευσης (Π.Ο.Π.). Παρασκευάζεται από νωπό πρόβειο γάλα ή μίγματά του με γίδινο σε αναλογία μέχρι 30%.  Οι φυλές των ζώων είναι ντόπιες, η διατροφή τους βασίζεται στους φυσικούς βιολογικούς λύμονες. Ωριμάζει για τουλάχιστον 60 μέρες.Διατίθεται σε συσκευασίες (400 & 800 gr ) µαζί µε την άλµη της...

 • 13,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αιγοπρόβειο τυρί, προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.). Παρασκευάζεται από νωπό πρόβειο γάλα ή μίγματά του με γίδινο σε αναλογία μέχρι 30%. Οι φυλές των ζώων είναι ντόπιες, η διατροφή τους βασίζεται στους φυσικούς βιολογικούς λύμονες. Ωριμάζει για τουλάχιστον 60 μέρες. Διατίθεται σε συσκευασίες (400 & 800 gr) µαζί µε την άλµη της για...

 • 5,08 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά βιολογικής γραβιέρας Μενοίκιο, σε καταπληκτική τιμή, από τα τυριά του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ένα πεντανόστιμο, υποκίτρινο σκληρό τυρί, που παράγεται από πρόβειο γάλα ζώων που μεγαλώνουν & τρέφονται στις φάρμες της Μενοίκιο αποκλειστικά με βιολογική ζωοτροφή. Ωριμάζουν για τουλάχιστον 3 μήνες, & έτσι αναπτύσσεται το...

 • 5,58 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αιγοπρόβειο τυρί φέτα με πιστοποίηση ISO 22000 και  με την Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π). Παρασκευάζεται από φρέσκο πρόβειο και γίδινο γάλα της Δραμινής περιοχής και σε αναλογία σύμφωνα με τις προδιαγραφές ΠΟΠ της Φέτας. Με ωρίμανση τουλάχιστον 60 ημερών, η Φέτα Μενοίκιο διατηρείται μέσα σε άλμη για να κρατάει το άρωμα και την μοναδική του...

 • 2,49 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Μαλακό τυρί από βιολογικά συστατικά, (τυρόγαλο, αιγοπρόβειο γάλα και κρέμα γάλακτος). Τo βιολογικό ανθότυρο Μενοίκιο έχει λεία, κρεμώδη και απαλή υφή. Η απόλυτη απόλαυση για όσους αποφεύγουν το αλάτι αλλά αναζητούν πλούσια γεύση με χαμηλά λιπαρά. Σε συσκευασία 200-250γρ.

 • 6,95 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά βιολογικού γίδινου (κατσικίσιου) τυριού, σε μοναδική τιμή, από τα γαλακτοκομικά του βιολογικού καταστήματος  Greenhousebio.gr. Πεντανόστιμο κατσικίσιο τυρί που παρασκευάζεται με σεβασμό στην παράδοση από τα πιο εκλεκτά βιολογικά υλικά στην Προσοτσάνη Δράμας. Προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας, που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο !

 • 3,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά βιολογικής μοτσαρέλλα, La Marchesa, σε εξαιρετική τιμή στο βιολογικό κατάστημα Greenhousebio.gr. Βόρεια της Νάπολης στην καρδιά της Καμπανίας είναι το τυροκομείο του συνεταιρισμού la Marchesa (το Marquis) από τις αρχές της δεκαετίας του 1980, παράγουν μια ολόκληρη γκάμα φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων. Απαλή, φρέσκια και κρεμώδης μοτσαρέλα, για να...

 • 3,25 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά χορτοφαγικού λευκού τυριού 200γρ, της Violife, σε μοναδική τιμή από το βιολογικό κατάστημα Greenhousebio.gr. Τα τυριά της Violife έχουν λιγότερα λιπαρά από τα τυριά που περιέχουν ζωικά λιπαρά, περιέχουν πολύ χαμηλή χοληστερόλη. Το λάδι καρύδας, το οποίο είναι το κύριο συστατικό του, θεωρείται το πιο υγιεινό έλαιο παγκοσμίως, καθώς περιέχει λαυρικό οξύ.

 • 2,10 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά βιολογικής μοτσαρέλα, Zuger, σε εκπληκτική τιμή από τα "Τυριά" του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Ελβετικό φρέσκο ​​τυρί από παστεριωμένο αγελαδινό γάλα. Κατάλληλο για σαλάτες ή ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! 

 • 4,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά βιολογικών τυριών μίνι, Bio- Verde, από το τμήμα με τα γαλακτοκομικά του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Άλλειμα τυριού για το ψωμί ή τα κράκερς! Μικρά τυράκια για όλες τις ώρες της ημέρας! 

Προβάλλονται 1 - 16 από 49 αντικείμενα

Είδατε πρόσφατα

No viewed products

QR code

Είδατε πρόσφατα

No products

Menu