Τυρί 

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 16 από 46 αντικείμενα
 • 2,30 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά βιολογικής μυζήθρας Αγροκτήματος Λιβαδερού, στην καλύτερη τιμή από τα γαλακτοκομικά του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio. Παραδοσιακό τυρί τυρογάλακτος, που παρασκευάζεται από κορυφαίας ποιότητας βιολογικό αιγοπρόβειο γάλα Κοζάνης. Πολύ γευστικό τυρί που συνοδεύει το γεύμα σας ή χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα & τις πίτες.

 • 6,95 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά βιολογικού γίδινου (κατσικίσιου) τυριού, σε μοναδική τιμή, από τα γαλακτοκομικά του βιολογικού καταστήματος  Greenhousebio.gr. Πεντανόστιμο κατσικίσιο τυρί που παρασκευάζεται με σεβασμό στην παράδοση από τα πιο εκλεκτά βιολογικά υλικά στην Προσοτσάνη Δράμας. Προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας, που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο !

 • 6,30 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Παραδοσιακό τυρί από 100% γίδινο γάλα. Παρασκευάζεται  από ντόπια ράτσα που βόσκει πολλά είδη αγριόχορτου, φύλλα, καρπούς βελανιδιάς και πουρνάρια, σε υψόμετρο 1.600 μέτρων, στα Καμβούνια όρη. Έχει χαμηλότερα λιπαρά, είναι πιο πλούσιο σε ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο και έχει αντιαλλεργικές ιδιότητες λόγω της σύνθεσης των πρωτεϊνών του γίδινου γάλακτος.

 • 9,95 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Μαλακό τυρί από βιολογικά συστατικά, (τυρόγαλο, αιγοπρόβειο γάλα και κρέμα γάλακτος). Τo βιολογικό ανθότυρο Μενοίκιο έχει λεία, κρεμώδη και απαλή υφή. Η απόλυτη απόλαυση για όσους αποφεύγουν το αλάτι αλλά αναζητούν πλούσια γεύση με χαμηλά λιπαρά. Σε συσκευασία 200-250γρ. Η αναγραφόμενη τιμή είναι ανά κιλό .

 • 11,80 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αιγοπρόβειο τυρί, προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π.). Παρασκευάζεται από νωπό πρόβειο γάλα ή μίγματά του με γίδινο σε αναλογία μέχρι 30%. Οι φυλές των ζώων είναι ντόπιες, η διατροφή τους βασίζεται στους φυσικούς βιολογικούς λύμονες. Ωριμάζει για τουλάχιστον 60 μέρες. Διατίθεται σε συσκευασίες (400 & 800 gr) µαζί µε την άλµη της για...

 • 5,30 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Γίδινο τυρί, αλοιφώδες. Το ξυνοτύρι είναι ένα παραδοσιακό τοπικό τυρί που οι ρίζες του χάνονται στο χρόνο. Η γεύση του είναι υπόξινη και αναδύει το άρωμα των πρωτεϊνών του γάλακτος. Παρασκευάζεται με μια τοπική παραδοσιακή συνταγή της γιαγιάς μας.

 • 3,80 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Παρασκευάζεται από αιγοπρόβειο τυρόγαλα και προσθήκη φρέσκου αιγοπρόβειου γάλακτος. Περιέχει ελάχιστο αλάτι, 0,06%. Έχει χαμηλά λιπαρά, τρώγεται σκέτος, αλλά μπαίνει και σε γλυκά, πίτες, ομελέτες, ψητές πιπεριές κ.λ.π. Αφού ψηθεί αλλάζει γεύση και γίνεται πιο γλυκός. Το ανθότυρο θα τo βρείτε σε σκυσκευασία 300 gr.

 • 6,30 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αιγοπρόβειο τυρί ,  προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας  Προέλευσης (Π.Ο.Π.). Παρασκευάζεται από νωπό πρόβειο γάλα ή μίγματά του με γίδινο σε αναλογία μέχρι 30%.  Οι φυλές των ζώων είναι ντόπιες, η διατροφή τους βασίζεται στους φυσικούς βιολογικούς λύμονες. Ωριμάζει για τουλάχιστον 60 μέρες.Διατίθεται σε συσκευασίες (400 & 800 gr ) µαζί µε την άλµη της...

 • 5,40 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά βιολογικής φέτας Δράμας, Μενοίκιο, σε μοναδική τιμή από τα τυριά του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Παρασκευάζεται από φρέσκο, παστεριωμένο, 100% ελληνικό γάλα. Παράγεται, σύμφωνα με τις προδιαγραφές AGROCERT της φέτας, με 100% βιολογικό πρόβειο γάλα, από ζώα που τρέφονται με, δικής μας παραγωγής, βιολογική ζωοτροφή.

 • 8,80 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά βιολογικού κασεριού της ΛΕΣΒΙΓΑΛ, σε καταπληκτική τιμή από τα γαλακτοκομικά του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Από βιολογικό αιγοπρόβειο γάλα που παράγεται αποκλειστικά από αιγοπρόβατα της φυλής Λέσβου. Εξαιρετικά γευστικό για τα σάντουιτς, τις σαλάτες και για να συνοδεύει κάθε γεύμα σας.

 • 5,58 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αιγοπρόβειο τυρί φέτα με πιστοποίηση ISO 22000 και  με την Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π). Παρασκευάζεται από φρέσκο πρόβειο και γίδινο γάλα της Δραμινής περιοχής και σε αναλογία σύμφωνα με τις προδιαγραφές ΠΟΠ της Φέτας. Με ωρίμανση τουλάχιστον 60 ημερών, η Φέτα Μενοίκιο διατηρείται μέσα σε άλμη για να κρατάει το άρωμα και την μοναδική του...

 • 12,45 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά βιολογικής κατσικίσιας γραβιέρας Αίγινο, από 100% ελληνικό γάλα, στην καλύτερη τιμή, από τα γαλακτοκομικά του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Αγνή, παραδοσιακή γραβιέρα εξάμηνης ωρίμανσης, από παστεριωμένο, κατσικίσιο, ελληνικό γάλα βιολογικής κτηνοτροφίας. Αυθεντική πλούσια γεύση που συνοδεύει ευχάριστα κάθε γεύμα σας !

 • 7,20 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Εξαιρετικής ποιότητας βιολογικό τυρί από φρέσκο κατσικίσιο γάλα της Συνεταιριστικής Βιομηχανίας Βόλου .

 • 7,20 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αγορά βιολογικού γίδινου τυριού, από το Αγρόκτημα Λιβαδερού, σε μοναδική τιμή από τα γαλακτοκομικά του βιολογικού καταστήματος Greenhousebio.gr. Αγνό, παραδοσιακό τυρί από 100% γίδινο (κατσικίσιο) γάλα. Το γάλα προέρχεται από ντόπια ράτσα που μεγαλώνει ελεύθερα σε υψόμετρο 1.600 μέτρων, στα Καμβούνια όρη και τρέφεται με αγριόχορτα, βελανίδια και πουρνάρια. 

 • 5,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Πολύ γευστική φέτα με πλούσια θρεπτική αξία . Παράγεται με πολύ αγάπη και φροντίδα στο ιδανικό φυσικό περιβάλλον του Ολύμπου από μοναχούς της Ι. Μονής Αγ. Διονυσίου για την Παραδοσιακή Ολύμπου.

 • 13,90 € Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

  Αιγοπρόβειο τυρί φέτα με πιστοποίηση ISO 22000 και  με την Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π). Παρασκευάζεται από φρέσκο πρόβειο και γίδινο γάλα της Δραμινής περιοχής και σε αναλογία σύμφωνα με τις προδιαγραφές ΠΟΠ της Φέτας. Με ωρίμανση τουλάχιστον 60 ημερών, η Φέτα Μενοίκιο διατηρείται μέσα σε άλμη για να κρατάει το άρωμα και την μοναδική του...

Προβάλλονται 1 - 16 από 46 αντικείμενα

Είδατε πρόσφατα

No viewed products

QR code

Είδατε πρόσφατα

No products

Menu