search

Μπάρα Ρυζιού με Επικάλυψη Μαύρης Σοκολάτας, 18g Bombus

13668
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Αγορά βιολογικής μπάρας ρυζιού με μαύρη σοκολάτα, Bombus, σε εξαιρετική τιμή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα greenhousebio.gr. Μία υγιεινή και ταυτόχρονα νόστιμη επιλογή ως ενδιάμεσο γεύμα υψηλής διατροφικής αξίας.

0,80 €
με ΦΠΑ

Η μπάρα ρυζιού με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας Bombus είναι μία πολύ νόστιμη και υγιεινή επιλογή, με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Οι φυτικές ίνες είναι τα πρεβιοτικά της διατροφής τα οποία ενισχύουν τον εντερικό μας μικροβιόσκοσμο και βοηθούν στην σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Όχι
Origin
Foreign
Vegan
Όχι
Bio
Όχι

Μαύρη σοκολάτα 68% (κακαόμαζα, βούτυρο κακάο, ζάχαρη, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ, φυσική αρωματική ύλη βανίλιας), καστανό ρύζι ολικής άλεσης 25%, άλατα μαγνησίου του κιτρικού οξέος 5,5%, καλλιέργεια Lactobacillus plantarum GLP3)

Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie