Μπιφτέκι Plant Based 226g Campo Farm
Ελληνικό φυτικό μπιφτέκι που παράγεται στη Κρήτη.
Άμεση διαθέσιμη ποσότητα 4 τεμάχια.
Η Ελληνική plant based σειρά Campo Farm, προωθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής, υψηλής διατροφικής αξίας, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Μεσογειακής διατροφής όπου είναι το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και τα βότανα. Το συγκεκριμένο φυτικό μπιφτέκι είναι ελληνικό και παράγεται στη Κρήτη. Είναι μία φυσική πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών, δεν περιέχει γλουτένη, λακτόζη, φοινικέλαιο, συντηρητικά και είναι κατάλληλο για vegans.
- Πιστοποιημένο Gluten Free
- Ναι
- Origin
- Greek
- Vegan
- Ναι
- Lactose Free
- Ναι
Νερό, σόγια (17%), πρωτεΐνη σόγιας (6%), έλαιο καρύδας, ηλιέλαιο, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (1,5%), αλάτι, τριμμένη φρυγανιά (χωρίς γλουτένη), μαϊντανός, αφυδατωμένο κρεμμύδι, σκόρδο σκόνη, καρυκεύματα (ρίγανη, πιπέρι κόκκινο, πιπέρι μαύρο, μπαχάρι), εκχύλισμα μπαχαρικών, μαλτοδεξτρίνη, ξύδι από οίνο (περιέχει θειώδη), χρωστικές ουσίες: ερυθρά χρωστική της ρίζας των τεύτλων, κουρκουμίνη, εκχύλισμα μήλου, σταθεροποιητής: μεθυλοκυτταρίνη, ενισχυτικό γεύσης: όξινο γλουταμινικό νάτριο, ρυθμιστές οξύτητας: κιτρικό οξύ, οξικά άλατα νατρίου, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ.
Χρειάζεται μαγείρεμα (αφού αφαιρέσετε το προϊόν από τη συσκευασία). Τηγάνι: Ζεστάνετε το τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και μαγειρέψτε για 4 λεπτά τη κάθε πλευρά. Σχάρα: Ζεστάνετε τη ψησταριά σε υψηλή θερμοκρασία και ψήστε για 4 λεπτά τη κάθε πλευρά. Στο φούρνο: Σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C ψήστε για περίπου 20 λεπτά.
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. | Ενέργεια: 885kJ/ 213kcal – Λίπη: 14g εκ των οποίων κορεσμένα: 7,5g – Υδατάνθρακες: 5,4g εκ των οποίων σάκχαρα: 1,5g - Φ. Ίνες: 5,4g - Πρωτεΐνες: 14g – Αλάτι: 1,4g |
|
Το Προϊον Δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, συντηρητικά, φοινικέλαιο, γλουτένη και λακτόζη.
Να Φυλάσσεται στους -18°C. Αφού αποψυχθεί να μην καταψυχθεί ξανά.