greek-product bio-product
Βιολογικά Άνθη & Φύλλα Κραταιγού Bio 30γρ., Ελληνικά, Πήγασος Βιολογικές Υπερτροφές
search
  • Βιολογικά Άνθη & Φύλλα Κραταιγού Bio 30γρ., Ελληνικά, Πήγασος Βιολογικές Υπερτροφές
  • Βιολογικά Άνθη & Φύλλα Κραταιγού Bio 30γρ., Ελληνικά, Πήγασος Βιολογικές Υπερτροφές

Βιολογικά Άνθη & Φύλλα Κραταιγού Bio 30γρ., Ελληνικά, Πήγασος Βιολογικές Υπερτροφές

3546
Άμεση Παράδοση / Αποστολή σε 1 με 3 εργάσιμες

Άνθη & φύλλα κραταιγού βιολογικής καλλιέργειας .Ο κράταιγος είναι ένα εξαιρετικά πολύτιμο φαρμακευτικό βότανο. Χρησιμοποιείται κυρίως για διαταραχές της καρδιάς και του κυκλοφορικού και ιδιαίτερα για τη στηθάγχη. Οι βοτανοθεραπευτές της Δύσης το θεωρούν κυριολεκτικά ως «τροφή της καρδιάς», που βελτιώνει τη ροή του αίματος στους καρδιακούς μυς και επαναφέρει στο κανονικό τους καρδιακούς παλμούς.

2,28 €
με ΦΠΑ

Το Greenhouse προτείνει τα προϊόντα της οικογενειακής επιχείρησης ΠΗΓΑΣΟΣ , της οποίας σκοπός είναι , η καλλιέργεια σε ιδιόκτητες εκτάσεις φαρμακευτικών φυτών, όπως αρώνιας, γκότζι, αλόης, τρούφας, ιπποφαούς, καθώς και αρωματικών βοτάνων όπως μελισσόχορτου, βασιλικού, λεβάντας, ρίγανης, δίκταμου κ.α. με βιολογικό και μόνο τρόπο, εγκεκριμένο από τον οργανισμό πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων ΔΗΩ.

Το προϊόν δεν είναι πιστοποιημένο gluten free. Δεν ενδείκνυται για άτομα με κοιλιοκάκη.
Χωρίς Γλουτένη (Μπορεί να περιέχει ίχνη)
Ναι
Χωρίς Προσθήκη Ζάχαρης
Ναι
Origin
Greek
Χωρίς Προσθήκη Αλατιού
Ναι
Demeter
Όχι
Vegan
Ναι
Bio
Ναι
Lactose Free
Ναι
Στο Greenhouse κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες των προϊόντων που σας παρέχουμε είναι όσο το δυνατον ακριβής. Επειδή όμως τα προϊόντα και τα στοιχεία που τα συνοδεύουν επικαιροποιούνται τακτικά, οι πληροφορίες για τα συστατικά, τα τυχόν αλλεργιογόνα συστατικά τους μπορεί να αλλάξουν. Συνιστούμε λοιπόν να διαβάζετε πάντοτε τη συσκευασία του προϊόντος σας πριν το χρησιμοποιήσετε.
Συγκατάθεση για cookie